Sen süper mod olursan tek bir mesaj yazmam forumasüper mod olduğum zamanlar aklıma geldi ah ah bu arada benimde 14.000 mesajım silindi malesef normalde 75.000 lerde olmam lazım
harbi miSen süper mod olursan tek bir mesaj yazmam foruma
yok işim olmaz da sen niye yorum yapmıyon onu anlamadımMod olmaya niyetin mi var ?
Bak adam 4 yılda şu kadar yazmış, sen 2 yılda 5 katı yazmışsın. Yavru bu ne çene?tebrikler :
Senin moderatör olmayacağını bildiğim için öyle dedimyok işim olmaz da sen niye yorum yapmıyon onu anlamadım
Bak adam 4 yılda şu kadar yazmış, sen 2 yılda 5 katı yazmışsın. Yavru bu ne çene?
aferinSenin moderatör olmayacağını bildiğim için öyle dedim
git başkasını örnek göster
Örnek olarak başka kimi göstereyim bir XanTier var. O da eski üye değil.Senin moderatör olmayacağını bildiğim için öyle dedim
git başkasını örnek göster
Yaklaşık 15 aydır burada az mesaj yazmamış ki @XanTierÖrnek olarak başka kimi göstereyim bir XanTier var. O da eski üye değil.
Bilmem, geldiğimde iyidi ama sonradan bir bıkkınlık bir mesaj yazmamazlık geldi. Tükendi sanırım. Halen hayret ediyorum o kadar mesajı nasıl yazmış.Yaklaşık 15 aydır burada az mesaj yazmamış ki @XanTier
Ergenlikten çıktım.Bilmem, geldiğimde iyidi ama sonradan bir bıkkınlık bir mesaj yazmamazlık geldi. Tükendi sanırım. Halen hayret ediyorum o kadar mesajı nasıl yazmış.
.ss diyene bak .ssBak adam 4 yılda şu kadar yazmış, sen 2 yılda 5 katı yazmışsın. Yavru bu ne çene?