Hazem
Favori Üye
yok
yok
son cümle hariç katılıyorumİntikam'ın gider ayak bıraktiği reytingle "bakın ben izleniyorum, dizinin casti kötüydü" der gibi gitmişAB yine iyi reyting almiş helal diyorum Sadece Beren'e Helal
Yeni projesiyle ay yapımla tekrar geri dönsün
![]()
Hadi len diyorumson cümle hariç katılıyorum![]()
İntikam'ın gider ayak bıraktiği reytingle "bakın ben izleniyorum, dizinin casti kötüydü" der gibi gitmişAB yine iyi reyting almiş helal diyorum Sadece Beren'e Helal
Yeni projesiyle ay yapımla tekrar geri dönsün
![]()
ay yapımı zirveye taşıyan berendi panpaHadi len diyorumAy yapımla kız uluslar arası star olurdu ayrılmasaydı
Bu arada bizimkiler benim istediğim senaryoyu yazdı(Ali ile yağmur bir oldu) bakalım Revenge'de nolcak(Emily ve Aiden bir mi olacak
)
Içimde kalmasın sorayım dedim.konu altlara düşsün diyip hala yorum yapıyorsun bu ne şiş bu ne sarmısak dolması)
Doğuş,Çalık ve Kalyonucu İnşaat Tayyip döneminde servetlerine servet kattılar,niye İktidara yandaşlık yaptığını sanıyorsun?atv zaten Tayyip sempatizanı artık aleni bir şekilde ..
star sahibiyle Tayyip arasındaki dostluğu da biliyordum bir dönemler muhteşemede müdahale ediyordu Tayyip ama bir türlü diziyi kaldırmayı başaramamıştı ..
ama iki kanalın Tayyip'e yakınlığından bir dayanışma doğacağını tahmin etmemiştim ..
Içimde kalmasın sorayım dedim.![]()
İşte oyapımcıya ulaşması için ay yapımdan yolu geçsin önceay yapım hikayeleri birbirine benzer türler ..
true detective hangi yapım şirketi tarafından yapılıyor o şirketin bir dizisiyle geri dönsün beren![]()
İşte oyapımcıya ulaşması için ay yapımdan yolu geçsin önce2-3 yapımcısı vardir onun
![]()
Aynen.En son Kabataş olaylarından sonra Tayyip Doğan grubuna yüksek bir ceza yazacaktır.
İnanmam o melunlara. ssben bilmem tarihçiler bilir![]()
Yok onlarda 2-3 yapımcı bir olup ortak bir dizi de yapıyorlar bildiğim kadariyla bizdeki gibi ekmeğini tek ben yiyeyim değil olaytek şirket çekmiyormu o diziyi ?
arada bir yönetmenlerin değiştiğini biliyordumda yapımcısıdamı değişiyor ? ..
Olayı tek tek aratirasım geldiAynen.En son Kabataş olaylarından sonra Tayyip Doğan grubuna yüksek bir ceza yazacaktır.
Birde Fethullah Gülen,Kemal Kılıçdaroğlu ve Doğan Grubu arasında bir dolaplar dönüyor geçtiğimiz günlerde ses kayıtları yayınlandı herkes gardını aldı.![]()
muhteşem yüzyıl fox tv nin kanalalrından birinde yayınlanacakmış buldum haberiniYok onlarda 2-3 yapımcı bir olup ortak bir dizi de yapıyorlar bildiğim kadariyla bizdeki gibi ekmeğini tek ben yiyeyim değil olay
Tims ile Ay yapım birleşsse nolur bu durumda gerisi hayal gucune kalsin![]()
Paylaşmuhteşem yüzyıl fox tv nin kanalalrından birinde yayınlanacakmış buldum haberini![]()