20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

İntikam'ın gider ayak bıraktiği reytingle "bakın ben izleniyorum, dizinin casti kötüydü" der gibi gitmiş:X AB yine iyi reyting almiş helal diyorum Sadece Beren'e Helal :love1: Yeni projesiyle ay yapımla tekrar geri dönsün :bhr:

ay yapım hikayeleri birbirine benzer türler ..

true detective hangi yapım şirketi tarafından yapılıyor o şirketin bir dizisiyle geri dönsün beren :)

Hadi len diyorum :X Ay yapımla kız uluslar arası star olurdu ayrılmasaydı:X

Bu arada bizimkiler benim istediğim senaryoyu yazdı(Ali ile yağmur bir oldu) bakalım Revenge'de nolcak:X(Emily ve Aiden bir mi olacak:X)
ay yapımı zirveye taşıyan berendi panpa :A my den sonra en çok izlenen diziler aşk-ı memnu ve fgsn ikisinin de başrolü beren :A intikam dizisi 230 bin dolarla en pahalı satılan dizi oldu ay yapım yapsa kaça satılırdı acep :F

bence revengede ölür hepsi:F

atv zaten Tayyip sempatizanı artık aleni bir şekilde ..
star sahibiyle Tayyip arasındaki dostluğu da biliyordum bir dönemler muhteşemede müdahale ediyordu Tayyip ama bir türlü diziyi kaldırmayı başaramamıştı ..:)

ama iki kanalın Tayyip'e yakınlığından bir dayanışma doğacağını tahmin etmemiştim ..
Doğuş,Çalık ve Kalyonucu İnşaat Tayyip döneminde servetlerine servet kattılar,niye İktidara yandaşlık yaptığını sanıyorsun?
Doğuş Grubu Ege Kıyısında halkın denize gireceği yer bırakmadı,hazine arazileride dahil her yeri D-MARİN (yat barınağına çevirdi)
Araç muayeneyide Doğuş grubuna verdi Hükümet geçtiğimiz gün 500 tl verdim.:)

Medyaradar'da okudum, Tayyip Aydın Doğan'ı bitirecekmiş sizce Kanal D nasıl etkilenir? @sürgünüm , @beyazsoy .
Aynen.En son Kabataş olaylarından sonra Tayyip Doğan grubuna yüksek bir ceza yazacaktır.
Birde Fethullah Gülen,Kemal Kılıçdaroğlu ve Doğan Grubu arasında bir dolaplar dönüyor geçtiğimiz günlerde ses kayıtları yayınlandı herkes gardını aldı.:)

tek şirket çekmiyormu o diziyi ?

arada bir yönetmenlerin değiştiğini biliyordumda yapımcısıdamı değişiyor ? ..
Yok onlarda 2-3 yapımcı bir olup ortak bir dizi de yapıyorlar bildiğim kadariyla bizdeki gibi ekmeğini tek ben yiyeyim değil olay:)

Tims ile Ay yapım birleşsse nolur bu durumda gerisi hayal gucune kalsin:X

Aynen.En son Kabataş olaylarından sonra Tayyip Doğan grubuna yüksek bir ceza yazacaktır.
Birde Fethullah Gülen,Kemal Kılıçdaroğlu ve Doğan Grubu arasında bir dolaplar dönüyor geçtiğimiz günlerde ses kayıtları yayınlandı herkes gardını aldı.:)
Olayı tek tek aratirasım geldi:F @mrt-06

Yok onlarda 2-3 yapımcı bir olup ortak bir dizi de yapıyorlar bildiğim kadariyla bizdeki gibi ekmeğini tek ben yiyeyim değil olay:)

Tims ile Ay yapım birleşsse nolur bu durumda gerisi hayal gucune kalsin:X
muhteşem yüzyıl fox tv nin kanalalrından birinde yayınlanacakmış buldum haberini :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil