20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Ben ne zaman açsam o programı dini sohbet yapıyorlardı. Şaşırdım. 😱
işte fark-ı my :F cübbeli hoca da dün coşmuş :F

Atv hep rakip kanallara çalışıyor zaten.Arkadaşım Hoşgeldin Başladığında hemen reklama giriyor,mesela Kanal D ve Star'da yeni bir dizi başladığında bol bol reklam veriyor rakip kanalın dizisi tutsun diye!bunların akılları ermiyor ali cengiz oyunlarına.:)
:F :F reyting kynağı neyse onu konuşacakalr

zaman gazetesi yazarları şefkat tepeye gelen ceza sonrası aynısı muhtşeem yüzyılda da oluyor diye taaruza geçmişler :F biliyorlar gündemi neyin değiştireceğini adamlar :F

Atv hep rakip kanallara çalışıyor zaten.Arkadaşım Hoşgeldin Başladığında hemen reklama giriyor,mesela Kanal D ve Star'da yeni bir dizi başladığında bol bol reklam veriyor rakip kanalın dizisi tutsun diye!bunların akılları ermiyor ali cengiz oyunlarına.:)

bu haftaki 16 reytingde atv ninde katkısı var o zaman :)

işte fark-ı my :F cübbeli hoca da dün coşmuş :F

:F :F reyting kynağı neyse onu konuşacakalr

zaman gazetesi yazarları şefkat tepeye gelen ceza sonrası aynısı muhtşeem yüzyılda da oluyor diye taaruza geçmişler :F biliyorlar gündemi neyin değiştireceğini adamlar :F
O'na bende dikkat ettim mal bulmuş mağribi gibi atladılar Rüstem ve Mahidevran'ın lafının üstüne.:)

İntikam harika reytinglerle veda etmiş. Arkadaş buna Beren farkı denilmez de ne denir? Madem dizi düşmüştü o zaman finaliyle de düşük alsaydı. Reytingli oyuncu olduğunun garantisi. Beren yeni diziyle dönünce uçar o dizi eminim. :)

Kurtlar Vadisi Pusu iyi gitmiş ama haftalıklarda bu sezon ilk defa geçildi.

Arkadaşım Hoşgeldin düşüş yaşamış durumu iyi olsa da.

Kardeş Payı gayet iyi gitmiş.

İNTİKAM final bölümüyle muhteşem gitmiş TEBRİKLER BEREN ... sen bir harikasın ..

Atv 22.00-23.00 arası yayın reklamını ne zaman versin peki? Madem bu kadar önemli kendisi için o zaman 22.15'te girsin reklamı. 22.45 son zaten mutlaka vermeli reklamını.

bu haftaki 16 reytingde atv ninde katkısı var o zaman :)
Sabah'ın İnternet sitesi ve Gazetesi'nde Muhteşem Yüzyıl'la ilgili hergün bir haber bulabilirsin.
Doğuş grubu ve Atv grubu birbirlerine düşman değil her ikiside İktidar'a yakın kanal olduğu için aralarında sanki bir centilmenlik anlaşması var.:) Birbirleri hakkında olumsuz haber yapmıyorlar.

bu arada bazı arkadaşlar eksiden arkadaşlar bırakın şu reklam tartışmasını her kanal 1 saatte 15 dakika verir nerde verirse versin ne tartışıyosun derken şimdi ya çok berbat reklam düzeni,2-3dk. daha bekleyemedi olmuş :D

Sabah'ın İnternet sitesi ve Gazetesi'nde Muhteşem Yüzyıl'la ilgili hergün bir haber bulabilirsin.
Doğuş grubu ve Atv grubu birbirlerine düşman değil her ikiside İktidar'a yakın kanal olduğu için aralarında sanki bir centilmenlik anlaşması var.:) Birbirleri hakkında olumsuz haber yapmıyorlar.

bilinçli bir dayanışma var o zaman tesadüf olduğunu düşünmüştüm :)

İntikam'ın gider ayak bıraktiği reytingle "bakın ben izleniyorum, dizinin casti kötüydü" der gibi gitmiş:X AB yine iyi reyting almiş helal diyorum Sadece Beren'e Helal :love1: Yeni projesiyle ay yapımla tekrar geri dönsün :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil