- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Kara ailesi ferideyi dışladığı için mi evin önünden ağlayarak ayrılıyor acaba ?hahaha turgutcuğuma bir nazif kafa atmadığı kalmıştı acıyorum bu adama 🙁🙁🙁
![]()
Kara ailesi ferideyi dışladığı için mi evin önünden ağlayarak ayrılıyor acaba ?hahaha turgutcuğuma bir nazif kafa atmadığı kalmıştı acıyorum bu adama 🙁🙁🙁
![]()
bence başka bir şey var orada tahmin edilmeyen bir unsur var süpris bir gelişme gibi geldi banaKara ailesi ferideyi dışladığı için mi evin önünden ağlayarak ayrılıyor acaba ?
Ayten belki sinir bozucu şeyler söylemiştir diyeceğim ama Mahir'in annesinin suratıda asık.bence başka bir şey var orada tahmin edilmeyen bir unsur var süpris bir gelişme gibi geldi bana
😵😵😵
beni abay etiketledi adımı kullanamdan dedikodumu yapma .ss
Ona sinir oluyorum zaten dün boşuna mı dedik yabancı dizi yorum sayfalarında bu kışkırtma olayı yok diye!
yapsınlar cnm belki aralarından bir kaç tanesi karadayı fanı olur zamanla 1 kişi 1 kişidir
Dedikodu nerde sen orda çağırmama gerek varmı senibeni abay etiketledi adımı kullanamdan dedikodumu yapma .ss
Aslında senin o dünkü dediğin laf geldi aklımaOna sinir oluyorum zaten dün boşuna mı dedik yabancı dizi yorum sayfalarında bu kışkırtma olayı yok diye!
İşte bu bize Karadayının büyüklüğünü gösteriyor yok böyle enfesto bir dizi
ayol çidem hayal kurmayapsınlar cnm belki aralarından bir kaç tanesi karadayı fanı olur zamanla 1 kişi 1 kişidir
![]()
Sen değildin dediğimbeni abay etiketledi adımı kullanamdan dedikodumu yapma .ss
tekrar baktım fragmana orhanla mahirin annesinin ağlayışını arka arkaya getirmişler yanıAyten belki sinir bozucu şeyler söylemiştir diyeceğim ama Mahir'in annesinin suratıda asık.
bilmem totalcilerin j-huyudur dedikoduSen değildin dediğimNerde gördün beni arkandan konuştugumu da böyle diyorsun??? Ben herkesi etiketlerim merak etme
![]()
Benden öyle bi hareket görürsen ben bu forumdan gitmişimdir zatenbilmem totalcilerin j-huyudur dedikodu![]()
@destereayol çidem hayal kurmaben hayatta fanı olmam
![]()
Orası değil Feride Mahir'lerin kapısından ağlayarak ayrılıyor orayı söylüyorum.tekrar baktım fragmana orhanla mahirin annesinin ağlayışını arka arkaya getirmişler yanı
ikiside aynı şeye üzülüyor türünden süs verilmiş ama bence ikisinin olayıda çok farklı ayrı şeylere üzülüyorlar bence naziflede alakası yok gibi geldi bana 😵😵😵
belki orhan nilay yüzünden bir delilik yapmıs olabilir mahirin anneside orhana ağlıyo olabilir 🙄
iişte izlememin nedenlerinde biri de o totoş