Karadayı 60.Bölüm Fragmanı

Google yeni bir uygulamasını hizmete soktu. Bu hizmet sayesinde artık Google'da anlık olarak ne aranıyor görebileceğiz.

Google'da anlık olarak en çok arananlarda Karadayı dizisi de var.

Türkiye aramaları için tıklayınız. http://www.google.com/trends/hottrends/visualize?nrow=5&ncol=5&pn=p24&hl=tr

Ekli dosyayı görüntüle 34075

@Forumdash @Çiğdem- @destere
noktayı anlamadım ben :F

Yasin'de vuruluyor olabilir senaristler ters köşede yapabilir,İyilere bişey olmasa kötüler ölse herzaman ama bu bizim isteğimizle olmuyor.:)

yargıtay başkanının feridenin peşine taktığı boncuk kafalı kızdan hala bir bahar iyiniyeti bekliyorum ama sanırım nafile çaba bahar kadar iyi niyetli bir dert ortağı gelmeyecek ferideye :))

hahaha ilk defa sana katılıyorum :kiki::kiki:

herkes bir gün bana katılacak :)) hanna konusunda bile :)

yargıtay başkanının feridenin peşine taktığı boncuk kafalı kızdan hala bir bahar iyiniyeti bekliyorum ama sanırım nafile çaba bahar kadar iyi niyetli bir dert ortağı gelmeyecek ferideye :))

Mahir Babasını hapishaneden kaçırmaya çalışacak bakalım başarılı olabilecek mi?

Fragman çok güzel olmuş ama izlemem:(zaten 30 dk bile izlemedim bu didiyi
1.o kafa atış sahnesi gülmekten yıkıldım:A
ve aytene çok acıdım kız prenseslikten nerelere geldi yazık ama oyunculuğu iyi:)

bu melih rüştü asyalıya nekadarda çok benziyor o sanıyorum bir an :kiki::kiki:

Fragman çok güzel olmuş ama izlemem:(zaten 30 dk bile izlemedim bu didiyi
1.o kafa atış sahnesi gülmekten yıkıldım:A
ve aytene çok acıdım kız prenseslikten nerelere geldi yazık ama oyunculuğu iyi:)
Önyargıyla yaklaşma biraz izle seversin.:) Veya izleme sen bilirsin.

Mahir ve Feride'li fragmanda geldi @Yakamoz-Asi teşekkürler.