eee işte büyük başın derdi de büyük olur türkiyenin en önemli kadın oyuncusu sevmeyeni de çok oalcak. Adam daha neler yazmış bir okusan.
Bi de şunu takip eden 10.000 kişi var..
![]()
![]()
eee işte büyük başın derdi de büyük olur türkiyenin en önemli kadın oyuncusu sevmeyeni de çok oalcak. Adam daha neler yazmış bir okusan.
Bi de şunu takip eden 10.000 kişi var..
![]()
![]()
Yok ya bu bölüm süperdi kesinlikle hisleri seyircilere geçirdiler iyice. İlerleyen bölümlerde oranlarını koruyacaktır. İzlemediysen izle diyecektimizledim reytingler muhteşem gelmiş ama geçen haftaki bölüm daha özenli çekilmişti![]()
Cümleyi yumuşatıp 10- seviyesine getirsen ?Forumda küçükler var boşver.![]()
Asi abi dizinin linkini baya aradım bulamadım yoksa oraya yazardımDizi yorumlarinizi reyting konusunda degil, yorum konusunda yapin lütfen.
Intikam final yorumlari burada yapildigi icin kendi konusuna tasindi. Bilginize.
Tama değiş ne koycan hürremimi![]()
The Usual Suspects filmini izle, beyeniceğine adım kadar eminim.sıkıldım ya ne izlesem ne izlesem ??
Tuba olsun ozamanmeno teyzeye saygımız var ama avatara koyacak kadar değilbaşka bişey bulalım
![]()
4 adam te"""""z etti kıza, daha ne olsun?Cümleyi yumuşatıp 10- seviyesine getirsen ?![]()
Oh be?4 adam te"""""z etti kıza, daha ne olsun?Oh be.
![]()
Bir türlü söyleyemedim ya ondan.Oh be?![]()
oh be ne lo sen mi ettin yoksa4 adam te"""""z etti kıza, daha ne olsun?Oh be.
![]()
Ne kadar fesatsınız ya.oh be ne lo sen mi ettin yoksa![]()
Bu sohbette ki ters algıyı kullanan bendim.Bir türlü söyleyemedim ya ondan.Sen ne anladınki?
![]()
Beni niye etiketledin takasKurtlar Vadisi atv nin saçmalıkları yüzünden çok düşük başladı son 2 anlık normale döndük bu anlık 3 dakka reklamlı reklama girmeseydi de 14 ü geçip ortalamayı düzeltseydik
@denizz19
Hepimiz bazen yanlış anlayabiliyoruz bazı şeyleri sorun değil.Bu sohbette ki ters algıyı kullanan bendim.üzerine alınma
![]()