fragman çok güzel olmuş ..ama nazifi göremedik ?Karadayı 60.Bölüm Fragmanı
fragman çok güzel olmuş ..ama nazifi göremedik ?Karadayı 60.Bölüm Fragmanı
afişe laf etmedim ki afişle fırtınalar koparıyor diyewn arkadaşa laf ettimbir afişe bile tahammülün yok biz Muhteşem Yüzyıl'ın başarısıyla gururlanıyoruz senin yaptığına bak.![]()
Mucadele asıl şimdi başlıyor. Hareketlenmenin zamanı gelmişti. Soke soke alacagiz Nazif Babayı ellerinden.fragman çok güzel olmuş ..ama nazifi göremedik ?
Aynı anda yazmışız.Fragman dehşet olmuş. Nazif Baba Turgut'a nasıl kafa atıyor öyle.![]()
Senin Ayten'ide pis dövüyorlar kızın başına gelmeyen kalmadı.ben ölçsem karadıyının titrek aytenli sahneleri mustafanın ölüm sahnesindeki reytingi ikiye katlar![]()
Ayten tokat yiyoben ölçsem karadıyının titrek aytenli sahneleri mustafanın ölüm sahnesindeki reytingi ikiye katlar![]()
Senin Ayten'ide pis dövüyorlar kızın başına gelmeyen kalmadı.![]()
Herhalde Yasin'i vuruyorlar. Yine ters köşe yapmaya çalışıyorlar.
Bi taraftanda Songül'ün Osman'a kalacak olmasına seviniyorum.İkisini birbirine daha çok yakıştırıyorum.yasin vurulursa, üstüne nazif idama gitmez o kadarda kötülük üstüste gelmemeli![]()
Aynen bende onlari yakıştırıyorumBi taraftanda Songül'ün Osman'a kalacak olmasına seviniyorum.İkisini birbirine daha çok yakıştırıyorum.
kara ailesi tamamen karalara gömüldü aşk mutluluk çok uzak artık.Aynen bende onlari yakıştırıyorumYasin'e üzülürüm ölürse
Heralde KPA'ya geçer
![]()