19 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

- şehzade mustafa giderken star tvye buyuk miras birakti.
- çok sevindim, son iki bolum MY in en iyi bolumlerinden biriydi, iyi ki bu reytingi almiş.
- bu reytingle beraber kurt seyit ve shura iyi reyting alacagi garanti oldu bence, umarim az butceli diziden iyi reyting alir.
- zeytin tepesi 3 bolum sonra yayindan kalkacak yada PT2 de merhametin yerine gelcek.
- MY yeniden patlama yaşadigi gunlerde yeni bir dizinin gelmesi mantikli digil, kara para aşk zarar eder.

- şehzade mustafa giderken star tvye buyuk miras birakti.
- çok sevindim, son iki bolum MY in en iyi bolumlerinden biriydi, iyi ki bu reytingi almiş.
- bu reytingle beraber kurt seyit ve shura iyi reyting alacagi garanti oldu bence, umarim az butceli diziden iyi reyting alir.
- zeytin tepesi 3 bolum sonra yayindan kalkacak yada PT2 de merhametin yerine gelcek.
- MY yeniden patlama yaşadigi gunlerde yeni bir dizinin gelmesi mantikli digil, kara para aşk zarar eder.
ben star tv nin yerinde olsam 2 haftaki sonraki bölüme yani kpa nın başlayacağı haftaya cihangir ve mehmet in ölüm sahnelerini koydururum bu bölümden bile yüksek alır atv hayatının şokunu yaşar :A içimdeki kötülük açığa çıktı :A @mrt-06 @denizz19

ben star tv nin yerinde olsam 2 haftaki sonraki bölüme yani kpa nın başlayacağı haftaya cihangir ve mehmet in ölüm sahnelerini koydururum bu bölümden bile yüksek alır atv hayatının şokunu yaşar :A içimdeki kötülük açığa çıktı :A @mrt-06 @denizz19
Kara Para Aşk mutlaka tutmalı. Herşeye rağmen. :X

her şeye rağmen diye bir dizi vardı şimdi aklıma o dizinin akıbeti geldi :A dediğime ne diyorsun o bölüm kaç alır :F
Bence daha 4, 5 bölüm bu ayarda reyting alır. Ama tabii sen de iyi biliyorsun herşey Yılmaz Şahin'de bitiyor. Her bölüm dünkü gibi olursa sezon sonuna kadar 14 ortalama ile gider bence..

Bence daha 4, 5 bölüm bu ayarda reyting alır. Ama tabii sen de iyi biliyorsun herşey Yılmaz Şahin'de bitiyor. Her bölüm dünkü gibi olursa sezon sonuna kadar 14 ortalama ile gider bence.
elindekinin kıymetini bilse keşke :F bak mesela dün gülfem bile döktürdü ama yılmaz şahin tutturmuş bir fatma sultanla menapozlu teyze .ss bence düşse bile beyazıtın öleceği bölüm yine patlama yapar dizi :)

Ben tutacağını sanmıyorum o dizinin de ama totalde iş yapabilir.

elindekinin kıymetini bilse keşke :F bak mesela dün gülfem bile döktürdü ama yılmaz şahin tutturmuş bir fatma sultanla menapozlu teyze .ss bence düşse bile beyazıtın öleceği bölüm yine patlama yapar dizi :)
Aynen. Çok zengin kadro var ama değerini bilmiyor. :)

Birazdan sana özelden bir mesaj atıcam.. :D