fark-ı mysezonun ab grubunda en fazla reytingi alan my yi GÖNÜLDEN tebrik ederim bu sene bu rekoru hiçbir yapım geçemez
fark-ı mysezonun ab grubunda en fazla reytingi alan my yi GÖNÜLDEN tebrik ederim bu sene bu rekoru hiçbir yapım geçemez
Bakalım ben tutuyorum tabloyu Haziran'a kadar. Belli olacak.fark-ı mygeçen sene de my deydi ab rekoru 16.32 di sanırsam
![]()
2013Hangi enler?![]()
ben star tv nin yerinde olsam 2 haftaki sonraki bölüme yani kpa nın başlayacağı haftaya cihangir ve mehmet in ölüm sahnelerini koydururum bu bölümden bile yüksek alır atv hayatının şokunu yaşar- şehzade mustafa giderken star tvye buyuk miras birakti.
- çok sevindim, son iki bolum MY in en iyi bolumlerinden biriydi, iyi ki bu reytingi almiş.
- bu reytingle beraber kurt seyit ve shura iyi reyting alacagi garanti oldu bence, umarim az butceli diziden iyi reyting alir.
- zeytin tepesi 3 bolum sonra yayindan kalkacak yada PT2 de merhametin yerine gelcek.
- MY yeniden patlama yaşadigi gunlerde yeni bir dizinin gelmesi mantikli digil, kara para aşk zarar eder.
her şeye rağmen diye bir dizi vardı şimdi aklıma o dizinin akıbeti geldiKara Para Aşk mutlaka tutmalı. Herşeye rağmen.![]()
ölçülemez o bölüm 😱
Bence daha 4, 5 bölüm bu ayarda reyting alır. Ama tabii sen de iyi biliyorsun herşey Yılmaz Şahin'de bitiyor. Her bölüm dünkü gibi olursa sezon sonuna kadar 14 ortalama ile gider bence..her şeye rağmen diye bir dizi vardı şimdi aklıma o dizinin akıbeti geldidediğime ne diyorsun o bölüm kaç alır
![]()
elindekinin kıymetini bilse keşkeBence daha 4, 5 bölüm bu ayarda reyting alır. Ama tabii sen de iyi biliyorsun herşey Yılmaz Şahin'de bitiyor. Her bölüm dünkü gibi olursa sezon sonuna kadar 14 ortalama ile gider bence.
Ben tutacağını sanmıyorum o dizinin de ama totalde iş yapabilir.
Aynen. Çok zengin kadro var ama değerini bilmiyor.elindekinin kıymetini bilse keşkebak mesela dün gülfem bile döktürdü ama yılmaz şahin tutturmuş bir fatma sultanla menapozlu teyze .ss bence düşse bile beyazıtın öleceği bölüm yine patlama yapar dizi
![]()
bence de totalde iş yapar ama ilk bölüm olması ve ay yapım olunca ab işi oalrak başlarBen tutacağını sanmıyorum o dizinin de ama totalde iş yapabilir.
Bir de fiyasko çıkıyormuşbence de totalde iş yapar ama ilk bölüm olması ve ay yapım olunca ab işi oalrak başlar![]()
aman yüksek sesle söyleme linç edilirsinBir de fiyasko çıkıyormuş![]()
Ben doğruları konuşurum her zamanaman yüksek sesle söyleme linç edilirsin![]()
O kadar haberini okuduk dizinin.Bir de fiyasko çıkıyormuş![]()
Zaten Çarşamba günü doğru dürüst reyting alan yok ki bir Yüzyıl bir de Sevdaluk işte. O da kendine bulur bir şeyler.O kadar haberini okuduk dizinin.Bence 6, 7 Reyting alır.
![]()
vışşhh coştu reyiz tutmayın küçük enişteyi diyicem neredeyseBen doğruları konuşurum her zamanDobra Dobra söylerim adamın yüzüne korkumuz olsa Tuba ile Sıla'yı aynı kategoride çarpıştırmazdık
![]()