19 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dev dizimizden dev reyting tebrikler Muhteşem Yüzyıl.Az yorum yapıp çok göz dolduruyorsun.:D
Zeytinlik zeytincik falan olmuş.Ölmüş ağlayanı yok.:F
Merhamet idare eder gitmiş.
Gün sürprizlerle devam edip Çocuklar duymasın 2. bölümyle fena artmış.:D
Fatih Portakal baya iyi.Totali reyting olarak normal ama sıralama oalrak fena iyi.:D
Büyük Risk iyi gitmiş.

Reytingleri silip süpürmüş Muhteşem Yzüyıl ve 5'i geçen dizi kalmamış ortalıkta.:kiki:

Tebrikler Muhteşem Yüzyıl. Sevdaluk yayınlanmadığı için böyle rahat yükseldi. Ama haftaya imkansız bu oranlar bakın Sevdaluk gelince nasıl tepetaklak olacak :F

Haydi @xBUGRAx reytingleri bekliyok :D

89a5e89485adaa73da0e660018c19b73.jpg

Son düzenleme:
bu reytinglerdeki başarı my nin olduğu kadar senin de başarın aylarca my nin o kadar çok reklamını yaptın ki sonunda da muradına erdin @xemrexxx tebrikler panpa yılın en iyi my reklamını yapan kişi ödülene laik görüldün

bu reytinglerdeki başarı my nin olduğu kadar senin de başarın aylarca my nin o kadar çok reklamını yaptın ki sonunda da muradına erdin @xemrexxx tebrikler panpa yılın en iyi my reklamını yapan kişi ödülene laik görüldün
estağfurullah panpa my en çok haber olan dizi ben de o haberleri foruma taşıyorum sadece :) my yi yükselten kendisi sonunda 2 bölümdür menapozlu teyzemizi bir kenara atıp tüm oyuncuları öne çıkardı dizi sonuç ortada :)

estağfurullah panpa my en çok haber olan dizi ben de o haberleri foruma taşıyorum sadece :) my yi yükselten kendisi sonunda 2 bölümdür menapozlu teyzemizi bir kenara atıp tüm oyuncuları öne çıkardı dizi sonuç ortada :)
sezonun ab grubunda en fazla reytingi alan my yi GÖNÜLDEN tebrik ederim bu sene bu rekoru hiçbir yapım geçemez