14 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Millet Cuma aksami saldiracak baska birsey bulamiyor herhalde :) tüm hafta ekranda ergenler dizi izlemiyor sadece cuma aksami medcezir izliyorlar cuma aksami ergenlere saldiriliyor. :D baska gün ergen yok ekranda :)

Dizinin amaci olsun olmasin ekranin en samimi ve en sicak, en icten dizilerinden biri. Acik ve net. Baska birsey bulamadiniz iki mini etege mi laf atmak geldi akla? pes :) Millet kendi dizimizede istiyoruz demiyor, diyemiyor tabi @Bully biraz moga biraz dishu yapacak degiller ya :D

İnsanlar tüm haftanin yorgunlugunu bu aksam yasadigi yüzlerdeki tebessüm, kahkaha ve gülümseme ile atti üzerinden o kadar iyi bir bölümdü.

İki aglama, bin silah sahnesi veya ajitasyon ile degil, samimi ve icten dizinin basarisini 'ergen' damgasiyla sogutamazlar :)

Bana göre degil diyip gececeginize illa bir sey bulmaya calismak gercekten baya bir abes :)
ya bırak Allah ını seversen dizinin bi senaryosu olur bi amacı olur bişeyler olur medcezirde ne var söylesene bana senin samimi içtenlik dediğin şey bana göre tamamiyle yapmacık şımarık saçma ve gereksiz hareketlerdir sen buna samimiyet diyosan ilginç :)
onun dışında geçen hafta da söyledim medcezir ne ki ona saldıralım gerçeği söylüyoruz ever ergen dizisi bunu twitterdan ordan burdan anlayabiliriz izleyenlerin çoğu aa güzel kız aa yakışıklı erkek şu şuna aşık olsun bu buna aşık olsun diyen ve izleyen tipler
benim dediğimi verilerde destekliyor 20+ erkek grubunda listede yok oysaki reytingi gayette iyi sayılır yok çünkü ergen dizisi
her diziyi izleyen ergenlerde olur zaten ama bu diziyi izleyenlerin çoğunluğu büyük bölümü ergen ondan bahsediyoruz :)

hee söylediklerim herkesin hoşuna gitmeyebilir ama doğru bildiğimi söylerim kimse kusura bakmasın dizide hiçbi numara yok
bir de istisnalar kaideyi bozmaz kimsenin üstüne alınmasına gerek yok

ee kim kazandı karagül dizisi yapımcısı hangi üyemize ne ka verdi medcezir in yapımcısı ne ka verdi? @destere sana kendalın anası düşmüş :) @Çiğdem- sana da mertin dedesi:)

ya söyleyince kızıyolar ama bu dizi çok ağır ergen dizisi izleyecek hiçbişey bulamadığım için arada bir açıyorum bir dizi bu kadar amaçsız bu kadar boş olamaz neyi anlatıyor konusu ne :D
yav ben vadide 5 dk durgun bi yer görünce hadi aksiyon diyorum ama bu diziyi görünce şükürler olsun dedim :kiki:
İlk 5 bölümü izlesen böyle demezdin hacı :D.Noldusa sonradan bozdu bende bir zamanlar bakmıştım :D

hee birde bu dizilerden kaçı ahlaki yapımıza uyuyor bu da diğer bi konu özellikle ay yapımın dizileri gerçekten bu konuda içler acısı
bu kadar açık seçik olmak zorunda mı

İlk 5 bölümü izlesen böyle demezdin hacı :D.Noldusa sonradan bozdu bende bir zamanlar bakmıştım :D
aga ilk bölümlerinin güzel olduğuna bende inanıyorum zaten ama an itibariyle durum bu :D

hee birde bu dizilerden kaçı ahlaki yapımıza uyuyor bu da diğer bi konu özellikle ay yapımın dizileri gerçekten bu konuda içler acısı
bu kadar açık seçik olmak zorunda mı

aga ilk bölümlerinin güzel olduğuna bende inanıyorum zaten ama an itibariyle durum bu :D
Bende sıkıldım ama ilk bölümlerin hakkını ver :D ilk bölümlere laf yok :D

yav aga bu dizi yıllardır mı devam ediyor daha kaç bölüm olmuş :D 5 bölüm sonra bozmakta nedir :D
Hacı bak bir sosyal medyadaki hayran kitlesine :D. Ben en son 5'te kaldım sonra izleyesim gelmedi bir 10 kusur bölümlerin birine denk geldim baktım sarmadı noldusa olmuş o arada :D.Zamanında My'da izledim my ilk sezonlarına laf söyletmem ama sonra noluyorsa bozuyorlar diziyi :D

çok ilginç bir belgesel var ekranda bundan 1500 yıl önce mumyalalanmış cesedin sülalesi araştıırılıyor ilginç bir teknoji önce kadın olabilir dediler sonra erkek olduğu anlaşıldı şimdi işler karıştı sanırım 1500 yıl öncenin büloşu çıkacak?

ben narini alıp kaçarım o istediğini yapsın:)

1ae526b3c0a5368e6bb0bd5fb92fe838.jpg

yağma yok yedirmezler :)

Hacı bak bir sosyal medyadaki hayran kitlesine :D. Ben en son 5'te kaldım sonra izleyesim gelmedi bir 10 kusur bölümlerin birine denk geldim baktım sarmadı noldusa olmuş o arada :D.Zamanında My'da izledim my ilk sezonlarına laf söyletmem ama sonra noluyorsa bozuyorlar diziyi :D
yav aga ne hayran kitlesi gözünü sevim çoluk çocuk hep twitterda hepsi de :d attıkları twitlere bi baksana her hafta twitterda rekor kırıyor :D

Gösterdigin seyler dizinin genclere yönelik oldugunu ispatliyor @takas ama güzel olmadigini kanitlamiyor. Dizinin amaci var ama arada bir 5'dk. izlemekle anlasilmaz o. :) Dizi isminin hakkini yeterince veriyor.

Ahlaki konulara girmeye gerek duymuyorum. Bu konu da herkesin görüsü kendine. Ahlaksiz bir sey iki öpüsme ise vay halimize :) ki üstüne basa basa ay yapim denmis birde. Evet kesinlikle, Ay Yapim ahlaksiz isleri cok yapiyor o yüzden bu kadar basarili baska yapimcilara göre 😉

yav aga ne hayran kitlesi gözünü sevim çoluk çocuk hep twitterda hepsi de :D attıkları twitlere bi baksana her hafta twitterda rekor kırıyor :D
Çoluk çocuk olsun ama belli bir kitlesi var bunu inkar etmem ben .Sözlerine katılıyorum ama gerçeklerde ortada :D.Medceziri midem kaldırmıyor ama ilk 5 bölümüne severek bakmıştım yalan yok :D.My aynı şekilde ilk sezonları kaliteli yapımdı onunda hiç bir zaman ilk sezonlarına laf söylemem :D

Gösterdigin seyler dizinin genclere yönelik oldugunu ispatliyor @takas ama güzel olmadigini kanitlamiyor. Dizinin amaci var ama arada bir 5'dk. izlemekle anlasilmaz o. :) Dizi isminin hakkini yeterince veriyor.

Ahlaki konulara girmeye gerek duymuyorum. Bu konu da herkesin görüsü kendine. Ahlaksiz bir sey iki öpüsme ise vay halimize :) ki üstüne basa basa ay yapim denmis birde. Evet kesinlikle, Ay Yapim ahlaksiz isleri cok yapiyor o yüzden bu kadar basarili baska yapimcilara göre 😉
bak ay yapımın dizilerine özen göstermesine lafım yok ama ahlaki boyutlarda en dip yapım şirketidir bana göre dizilerinin çoğunda bu var
katılmıyorum dediklerini açık ve net bu işler bu akdar basit olmamalı dizide hiçbi numara yok bu bölümü 1 günde çekip montaja verirler sana o kadarını söylim