ya bırak Allah ını seversen dizinin bi senaryosu olur bi amacı olur bişeyler olur medcezirde ne var söylesene bana senin samimi içtenlik dediğin şey bana göre tamamiyle yapmacık şımarık saçma ve gereksiz hareketlerdir sen buna samimiyet diyosan ilginçMillet Cuma aksami saldiracak baska birsey bulamiyor herhalde tüm hafta ekranda ergenler dizi izlemiyor sadece cuma aksami medcezir izliyorlar cuma aksami ergenlere saldiriliyor. baska gün ergen yok ekranda
Dizinin amaci olsun olmasin ekranin en samimi ve en sicak, en icten dizilerinden biri. Acik ve net. Baska birsey bulamadiniz iki mini etege mi laf atmak geldi akla? pes Millet kendi dizimizede istiyoruz demiyor, diyemiyor tabi @Bully biraz moga biraz dishu yapacak degiller ya
İnsanlar tüm haftanin yorgunlugunu bu aksam yasadigi yüzlerdeki tebessüm, kahkaha ve gülümseme ile atti üzerinden o kadar iyi bir bölümdü.
İki aglama, bin silah sahnesi veya ajitasyon ile degil, samimi ve icten dizinin basarisini 'ergen' damgasiyla sogutamazlar
Bana göre degil diyip gececeginize illa bir sey bulmaya calismak gercekten baya bir abes
onun dışında geçen hafta da söyledim medcezir ne ki ona saldıralım gerçeği söylüyoruz ever ergen dizisi bunu twitterdan ordan burdan anlayabiliriz izleyenlerin çoğu aa güzel kız aa yakışıklı erkek şu şuna aşık olsun bu buna aşık olsun diyen ve izleyen tipler
benim dediğimi verilerde destekliyor 20+ erkek grubunda listede yok oysaki reytingi gayette iyi sayılır yok çünkü ergen dizisi
her diziyi izleyen ergenlerde olur zaten ama bu diziyi izleyenlerin çoğunluğu büyük bölümü ergen ondan bahsediyoruz
hee söylediklerim herkesin hoşuna gitmeyebilir ama doğru bildiğimi söylerim kimse kusura bakmasın dizide hiçbi numara yok
bir de istisnalar kaideyi bozmaz kimsenin üstüne alınmasına gerek yok