Musti'nin tabii ki.nerde kaldın my nin muhteşemliğ kaşrısında ekrana kilitlendin dimi
hangisinin![]()
dedemi öldürdü şerefsizSülö odaya filan kapanacak, Hürrem vicdan azabı çekecek vb.
Yok kardeş benim my ile falan işim olmaz artık kork benden.noldu yakında bully de aynısını derse ne gülerim hatta gülemeye başladım![]()
izlesem erken gelirdim)) ne işim olur twitterdan gördüm öldüğünü burdaki yorumları okuyunca millet diziye tarih diye baktığını gördüm allahtan erken gelmemisim))))nerde kaldın my nin muhteşemliğ kaşrısında ekrana kilitlendin dimi
hangisinin![]()
Daha iyisi gelene kadar.. Hem ben şakasına diyordum zaten. .ssYok kardeş benim my ile falan işim olmaz artık kork benden.Sözümden dönmem. 😉
Peki.Daha iyisi gelene kadar.. Hem ben şakasına diyordum zaten. .ss
Sen zaten yarı bırakıktın ben her bölümünü kaçırmadan izledim biranda nasıl bırakayım?
dizide yine iyi gösterdiler tarihte kanuninin bu ka duygusa olduğunu bile sanmıyorumizlesem erken gelirdim)) ne işim olur twitterdan gördüm öldüğünü burdaki yorumları okuyunca millet diziye tarih diye baktığını gördüm allahtan erken gelmemisim))))
Bursa'ya gidersem yapacağım ilk iş o olacak abi.. Şehzade Mustafa'nın türbesini ziyaret edip bol bol dua edicem onun için..yarın Bursa'ya Şehzade Mustafa Türbesine mi gitsek acaba..
Musti'nin tabii ki.![]()
şerbetler benden...Bursa'ya gidersem yapacağım ilk iş o olacak abi.. Şehzade Mustafa'nın türbesini ziyaret edip bol bol dua edicem onun için..
Katılıyorum.dizide yine iyi gösterdiler tarihte kanuninin bu ka duygusa olduğunu bile sanmıyorum![]()
hı hı yorumlara bak görürsün neyin elestirildigini.. birileri de ankronizim yapıyor.. yok idam kotuymus osmanlı bilmem neymiş. avrupa Birliği olmazsa hala idam vardı bu ülkede. 80 darbesinde bir sağdan bir Soldan yaşı buyultulerk gençler asildi. adamlar şapka takmadi diye idam edildi. tunceli vergi vermeyiz deyince ucaklarla bombalandi evet muhteşem süper osmanlı kötü)))Belgesel izlemiyoruz diziyi izleyip yorumluyoruz. Dizide olanı.![]()
![]()
Gelecek hafta olacak yani.mustinin beyazıtın hepsininki ölüp gidecek
Hayırlısı artık.Sen zaten yarı bırakıktın ben her bölümünü kaçırmadan izledim biranda nasıl bırakayım?![]()
20 bin twwet atılmış sen degidip en kıyıda köşedikileri buluyon fark-ı senhı hı yorumlara bak görürsün neyin elestirildigini.. birileri de ankronizim yapıyor.. yok idam kotuymus osmanlı bilmem neymiş. avrupa Birliği olmazsa hala idam vardı bu ülkede. 80 darbesinde bir sağdan bir Soldan yaşı buyultulerk gençler asildi. adamlar şapka takmadi diye idam edildi. tunceli vergi vermeyiz deyince ucaklarla bombalandi evet muhteşem süper osmanlı kötü)))
büyük ihtimal olurGelecek hafta olacak yani.![]()