dizi hacı bu duygu olmadan dizi olmaz. biri üzülecek ki dizi izlesindizide yine iyi gösterdiler tarihte kanuninin bu ka duygusa olduğunu bile sanmıyorum![]()
bu akşamki bölümün konusu ilgi çekiciydi duygu olmasa da izlenrdidizi hacı bu duygu olmadan dizi olmaz. biri üzülecek ki dizi izlesin
Şu 4 saatte okuduğum belanın haddi hesabı yok.20 bin twwet atılmış sen degidip en kıyıda köşedikileri buluyon fark-ı sen
büyük ihtimal olurhaftaya mustinin oğlu ile cihangir ölür sonraki bölüm mihrünnisa ve mahodevo gider
![]()
duygu olmadan dizi olmaz. illa karakterin davranışı seyircide duygu yaratır bu dizi için mecburidir. nefret sevgi Şefkat merak korku endişe gerilim.. mutluluk vs..bu akşamki bölümün konusu ilgi çekiciydi duygu olmasa da izlenrdi![]()
ben bela falan okumadım osmanlıda oaly buŞu 4 saatte okuduğum belanın haddi hesabı yok.![]()
şefkat tepede,kvp de bir duyug yok ya da oyuncular yapamiyi ama neyseduygu olmadan dizi olmaz. illa karakterin davranışı seyircide duygu yaratır bu dizi için mecburidir. nefret sevgi Şefkat merak korku endişe gerilim.. mutluluk vs..
Yok yahu sinirim sana deil.Trip atma ya.![]()
Of of o sahne aklımdan çıkmıyor..Yok yahu sinirim sana deil.Sen de haklısın izleyecek başka dizi yok ama şahsen Mustafa'm yokken dizinin benim için hiç anlamı olmaz..
kimin aklından çıkabilir kiOf of o sahne aklımdan çıkmıyor..![]()
onlarda duygu var da sende Var mı acaba o şüpheli)))ben bela falan okumadım osmanlıda oaly buzaten bu kardeş-evlat katli gidince devlet çökiyi
şefkat tepede,kvp de bir duyug yok ya da oyuncular yapamiyi ama neyse![]()
Benim uzun süre çıkmayacak da.. Defalarca izleyip ağlayasım geliyor.Of of o sahne aklımdan çıkmıyor..![]()
Sen niye bela okuyacaksın ki zaten. Hürrem'ci.ben bela falan okumadım osmanlıda oaly buzaten bu kardeş-evlat katli gidince devlet çökiyi
şefkat tepede,kvp de bir duyug yok ya da oyuncular yapamiyi ama neyse![]()
demek ki oyuncular yansıtamıyor malum ortalık 2 mimikli isimler arasında çok kiş ivaronlarda duygu var da sende Var mı acaba o şüpheli)))
olan duygular
merak duygusu şimdi ne olacak
öc alma duygusu var kötülere dersini bildirerek seyirciyi rahatlama bu sayede seyircinin vicdanında kendisinin iyi biri olduğu hazzini yaşatma
galip gelme kazanma duygusu ( kurtlar da Türkiye düşmanlar Şefkat tepede pkk dan))
bu kadar yeter mi))
ben normal karşılıyorum durumu my de az bile gösterildiSen niye bela okuyacaksın ki zaten. Hürrem'ci.Hürrem artık hünkar yüzü göremeden çürüyüp gidecek yalnız.
![]()
Ben ağladım şahsen izlerken. Tüylerim diken diken oldu.. Uzun zaman sonra bir dizi için gözyaşı döktüm.Benim uzun süre çıkmayacak da.. Defalarca izleyip ağlayasım geliyor.![]()
47 dk de 5704 tweet olmuşBen ağladım şahsen izlerken. Tüylerim diken diken oldu.. Uzun zaman sonra bir dizi için gözyaşı döktüm.![]()
![]()
saflığın lüzumu yok da olabilirmuhteşem yüzyıl'ın son bölümünün adı "babana bile güvenmeyeceksin" mi olmalı "kadın milletinden korkacaksın" mı?!
En ürperdiğim sahne Kanuni sağır ve dilsiz cellatlara "Çabuk olun!" dediği sahne47 dk de 5704 tweet olmuş
saflığın lüzumu yok da olabilir![]()
Yarın konusunu aç bari "Sosyal Medyayı Salladı" diye.47 dk de 5704 tweet olmuş
saflığın lüzumu yok da olabilir![]()
yıktı geçtiYarın konusunu aç bari "Sosyal Medyayı Salladı" diye.![]()
o sahnede korktum vallaEn ürperdiğim sahne Kanuni sağır ve dilsiz cellatlara "Çabuk olun!" dediği sahne