Muhteşem Yüzyıl 123. Bölüm Yorumları

Şu 4 saatte okuduğum belanın haddi hesabı yok. :T
ben bela falan okumadım osmanlıda oaly bu :) zaten bu kardeş-evlat katli gidince devlet çökiyi :)

duygu olmadan dizi olmaz. illa karakterin davranışı seyircide duygu yaratır bu dizi için mecburidir. nefret sevgi Şefkat merak korku endişe gerilim.. mutluluk vs..
şefkat tepede,kvp de bir duyug yok ya da oyuncular yapamiyi ama neyse :)

ben bela falan okumadım osmanlıda oaly bu :) zaten bu kardeş-evlat katli gidince devlet çökiyi :)

onlarda duygu var da sende Var mı acaba o şüpheli)))

olan duygular

merak duygusu şimdi ne olacak

öc alma duygusu var kötülere dersini bildirerek seyirciyi rahatlama bu sayede seyircinin vicdanında kendisinin iyi biri olduğu hazzini yaşatma

galip gelme kazanma duygusu ( kurtlar da Türkiye düşmanlar Şefkat tepede pkk dan))
bu kadar yeter mi))

Sen niye bela okuyacaksın ki zaten. Hürrem'ci. :bağır: Hürrem artık hünkar yüzü göremeden çürüyüp gidecek yalnız. :A

onlarda duygu var da sende Var mı acaba o şüpheli)))

olan duygular

merak duygusu şimdi ne olacak

öc alma duygusu var kötülere dersini bildirerek seyirciyi rahatlama bu sayede seyircinin vicdanında kendisinin iyi biri olduğu hazzini yaşatma

galip gelme kazanma duygusu ( kurtlar da Türkiye düşmanlar Şefkat tepede pkk dan))
bu kadar yeter mi))
demek ki oyuncular yansıtamıyor malum ortalık 2 mimikli isimler arasında çok kiş ivar:) bende duygu var da o dizlerde yok misal my de musti geçerkene bayılan figuran kızı tuttular şefkat tepeye yardımcı başro lyaptılar:)

Sen niye bela okuyacaksın ki zaten. Hürrem'ci. :bağır: Hürrem artık hünkar yüzü göremeden çürüyüp gidecek yalnız. :A
ben normal karşılıyorum durumu my de az bile gösterildi :)

muhteşem yüzyıl'ın son bölümünün adı "babana bile güvenmeyeceksin" mi olmalı "kadın milletinden korkacaksın" mı?!

Çok etkileyici bir sahneydi çok az izlememe rağmen tamamını izlesem kötü olurum :(