Muhteşem Yüzyıl 123. Bölüm Yorumları

hala birileri mustafa pisi pisine öldü narasini atıyor ya))) adam babsina isyan ettiği tarihi gerçek hala kitap okumadan dizidekikerini gerçek sanan birileri var))

nerde kaldın my nin muhteşemliğ kaşrısında ekrana kilitlendin dimi:A

hangisinin :(
izlesem erken gelirdim)) ne işim olur twitterdan gördüm öldüğünü burdaki yorumları okuyunca millet diziye tarih diye baktığını gördüm allahtan erken gelmemisim))))

Belgesel izlemiyoruz diziyi izleyip yorumluyoruz. Dizide olanı. :) :)
hı hı yorumlara bak görürsün neyin elestirildigini.. birileri de ankronizim yapıyor.. yok idam kotuymus osmanlı bilmem neymiş. avrupa Birliği olmazsa hala idam vardı bu ülkede. 80 darbesinde bir sağdan bir Soldan yaşı buyultulerk gençler asildi. adamlar şapka takmadi diye idam edildi. tunceli vergi vermeyiz deyince ucaklarla bombalandi evet muhteşem süper osmanlı kötü)))

hı hı yorumlara bak görürsün neyin elestirildigini.. birileri de ankronizim yapıyor.. yok idam kotuymus osmanlı bilmem neymiş. avrupa Birliği olmazsa hala idam vardı bu ülkede. 80 darbesinde bir sağdan bir Soldan yaşı buyultulerk gençler asildi. adamlar şapka takmadi diye idam edildi. tunceli vergi vermeyiz deyince ucaklarla bombalandi evet muhteşem süper osmanlı kötü)))
20 bin twwet atılmış sen degidip en kıyıda köşedikileri buluyon fark-ı sen

Gelecek hafta olacak yani. :(
büyük ihtimal olur :) haftaya mustinin oğlu ile cihangir ölür sonraki bölüm mihrünnisa ve mahodevo gider :)