nurbanu çıksa ekranda slaınsa merhameti reytingi olan 3.5 u alırKarşısında dişli merhamet olunca
nurbanu çıksa ekranda slaınsa merhameti reytingi olan 3.5 u alırKarşısında dişli merhamet olunca
Cihangir babasına yalvarabilir son sahnede yine..gerçek bu panpa birazdan milyonlar da görecek
bu gidişle öyle olacak son sahnede cihangir gözükürse süper olur
Ama "çarş'nın ağr ab dizisi merhamet" ünvanını alamaz.nurbanu çıksa ekranda slaınsa merhameti reytingi olan 3.5 u alır
son sahnede sülüman mustinin mektubunu okur mektup bitince cihangir gelir 2-3 dk daha sürer ama bence mektubu okuyunca biterCihangir babasına yalvarabilir son sahnede yine..
3.5 reytingle ab olmak kolay 8 reyting üstü alan işlere bak kvp-küçük ağa-karadayı-karagül-şt-kg-as-my-medcezir içlerinde bir my ve medcezir ab dizisiAma "çarş'nın ağr ab dizisi merhamet" ünvanını alamaz.
bu bölüm yarın akşama ka sürmeliSeher vakti geldi gelecek my yeni bölüm devam ediyor.
O zaman küçük ağa en ab oranlara bakacak olursak. önemli olan, ab'nin totale göre farkı. Bu da merhametin ünvanında saklı.3.5 reytingle ab olmak kolay 8 reyting üstü alan işlere bak kvp-küçük ağa-karadayı-karagül-şt-kg-as-my-medcezir içlerinde bir my ve medcezir ab dizisi
Pargalı'nın ölümüne bu kadar üzülmemiştim Hürrem fanatiğiydim o zamanlar..my reklama girerse çok pis küfür yer milyonlardan
Merhametle aynanda 23.46 da reklama gircek diye korkuyorumbu bölüm yarın akşama ka sürmeli
küçük reytingle herkes ab sini yüksek tutar senin beğenmediğin yalan dünya bile total 3 ab 5.5 alıyorO zaman küçük ağa en ab oranlara bakacak olursak. önemli olan, ab'nin totale göre farkı. Bu da merhametin ünvanında saklı.
girmese de olurMerhametle aynanda 23.46 da reklama gircek diye korkuyorum