Buraya gel , bi ergen gözdesi için hemen gidiyonfanlarla aynı görüşte olmadım hiçbir zaman neyse my de beklenen sahne daha sonra devam ederiz![]()
Buraya gel , bi ergen gözdesi için hemen gidiyonfanlarla aynı görüşte olmadım hiçbir zaman neyse my de beklenen sahne daha sonra devam ederiz![]()
karıştırdın galibaBuraya gel , bi ergen gözdesi için hemen gidiyon![]()
Valla başladığında baya bi bişey olduğunu göstermiişti.yılmaz aşhin adam gibi yazsa o da bişi yapamazdı bu sene 6 ay hazırlıkla başlayan sevdaluk bile etki etmedi5 kişinin üzerine kurulu merhamet bişi değil onun yanında
Neyi karıştırdım daha deminki dediğini yazdığım için mi?karıştırdın galibabnm beğendiğim hiçbir oyuncu 2 mimikli seçilmedi ya da prestijli ödüllerden eli boş dönemdi
my o ka müthiş ki bu akşam unutuyor insan herr şeyiNeyi karıştırdım daha deminki dediğini yazdığım için mi?sen ne yazdığını unuttun emre heralde.
![]()
gelinlikten çok kefen oMusti gelin gibi beyazlar içinde.![]()
son 2 anlık oalcağından emin değilim 12 ye ka yolu var bu akşamMuhteşem Yüzyıl son 2 anlık kaç alacak merak ediyorum![]()
Nasılda belli ediyor hüremci olduğunugelinlikten çok kefen o![]()
dişe diş göze gözMy kaç dk çekilmiş böyle ya, 2 saat 15 dk sanırsam. Şu anlık 2 saati doldurdu. Karadayı vol2![]()
Öyle olacak galibason 2 anlık oalcağından emin değilim 12 ye ka yolu var bu akşam![]()
Son iki anlık 13-14 reyting yarın Tns'de 15 reytingson 2 anlık oalcağından emin değilim 12 ye ka yolu var bu akşam![]()
gerçek bu panpa birazdan milyonlar da görecekNasılda belli ediyor hüremci olduğunu![]()
bu gidişle öyle olacakSon iki anlık 13-14 reyting yarın Tns'de 15 reyting
Karşısında dişli merhamet oluncadişe diş göze göz![]()