İş benden geçti. Hükmü o 4'lü verecek.hayır panpa ergenlerin tercihlerine bakınca mustinin bu ka tutulması normal diyim![]()
İş benden geçti. Hükmü o 4'lü verecek.hayır panpa ergenlerin tercihlerine bakınca mustinin bu ka tutulması normal diyim![]()
Sanmıyorum. O gün Medcezir ve Karagül uzun süre reklamsız gitme avantajını kullanıyor.Darısı Yalan Dünyanın başına![]()
yılmaz şahin uçmazsa bişi olmazMehmet Günsür alayına bin basar oyunculukta.O gidince dizinin yavaş yavaş nasıl dip yapacağını göreceksin. 😉
Orijinal Hürrem varkende 8-9'a düşmüştüo mu düşürmüş hiç farkında değilizmy o oranalrı bir meryem gittikten sonraki 3 bölüm gördü o da ana karakter hürrem yok diye
![]()
de get my real madrid gibi kadrosu varNankör işte ne yaparsın. Kaç bölümdür my'yi sırtlayan adama böyle laflar ediyorsa diyecek sözüm yok..![]()
İsterse uzaya uçsun my dü-şe-cek.yılmaz şahin uçmazsa bişi olmaz![]()
Sevdaluk Pazartesiden Perşembeye 19.45'te FOX'ta.Yemin ederim Fox kıymetini bilir.
Tesaduf olamayacak kadar enteresansen bunu derken reklamda daima gerçekleri söyleyen sloganının çıkması![]()
9 a düştü abartma daha fazlasınıOrijinal Hürrem varkende 8-9'a düşmüştü![]()
Gitseydi o zaman panpa.de get my real madrid gibi kadrosu varmusti olmasa başka bişi üzerinden de giderdi
Zaten 24 saatte 5 saatini ona ayırıyorlar ne zaman showu açsam show başlıyor çıkıyorYa bir de her reklam arasında Show başlıyor demiyor mu valla beni sinir ediyor.
Anlık şişince reyting de otomatik olarak şişmiyor mu?Sbt anlık şişirmesi
1 dakika daha mı! Yok artık my1 saat 16 dk lütfen net oranları yazalım![]()
tabe tabe agalık sistemi mantığıİsterse uzaya uçsun my dü-şe-cek.![]()
Ya valla showa artık laf etmekten yoruldum ben bosuna sende elını yorma adamlar kalın kafalıYemin ederim Fox kıymetini bilir.