12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

kocalığı filan yok kendisinin pargalıdan hatçeden valideden daha önemli değil ama fan etkisi işte :) adamın fanı çok karakteri de seviliyor öbgz deki küçük osman gibi düşün :F
fankafa fanlarımız 2 mimikle idare eden bayan oyuncuları baştacı yapmış o açıdan bakınca musti çok da sırıtmıyor bence :A
Mehmet Günsür alayına bin basar oyunculukta. :) O gidince dizinin yavaş yavaş nasıl dip yapacağını göreceksin. 😉

Merhamet 22.46'da reklamdan döndü. Merhamette yoktu bu anlıkta my karşısında.. Tamamen boşta kaldı my :)

O değilde 30 dk bölüm verip hemen reklam koymak ne demek! 4 sezonluk my gibi 1saat 15 dk reklamsız git işte:)

Mehmet Günsür alayına bin basar oyunculukta. :) O gidince dizinin yavaş yavaş nasıl dip yapacağını göreceksin. 😉
Hep aynı sözler :)İBO gitti valide gitti meryem gitti hatice gitti nigar gitti gül ağa gitti daye gitti mehmet gitti şah sultan gitti malkoçoğlu gitti o gitti bu gitti şu gitti ama hala en çok izlenen dizilerden biri:D

Sulo da tam serefsız ya mustafa da az mal degıl :D adama gıtme senı oldurcekler dıyo herkes adam ınat edıyo :D

ben bugün çok beddua ettim allah günah yazmasın da adam şerefsiz dediğin gibi+mustafa da dediğin gibi harbi mall yanii diyecek laf bulamıyorum sinirden ölüyorum :) delirdim... laf atmaktanda ağzım çenem yoruldu :(

Merhamet 22.46'da reklamdan döndü. Merhamette yoktu bu anlıkta my karşısında.. Tamamen boşta kaldı my :)

O değilde 30 dk bölüm verip hemen reklam koymak ne demek! 4 sezonluk my gibi 1saat 15 dk reklamsız git işte:)
panpa şu an ekranda olan merhameti,atv deki programı,kızılelmayı üst üste koyreklam gelirini topla bir my etmezler :)

kocalığı filan yok kendisinin pargalıdan hatçeden valideden daha önemli değil ama fan etkisi işte :) adamın fanı çok karakteri de seviliyor öbgz deki küçük osman gibi düşün :F
fankafa fanlarımız 2 mimikle idare eden bayan oyuncuları baştacı yapmış o açıdan bakınca musti çok da sırıtmıyor bence :A
Musti'nin gücü ergenlerden sorulur demek istiyor bu @Bully @destere @yatutarsa @mrt-06 saldırın mustiyi bu duruma düşüren meluna :A