yok brakmam 2.bölüme geçecem zaten brazdan merak uyandırıcı bir konusu var ben beğendim hahaha sen sırf oyüzden dizinin ilk sezonunu bitirdin diğer bölümde gelir diye
daha üçüncü bölümdeyim beni geçersin
yok brakmam 2.bölüme geçecem zaten brazdan merak uyandırıcı bir konusu var ben beğendim hahaha sen sırf oyüzden dizinin ilk sezonunu bitirdin diğer bölümde gelir diye
ayy bende bitirdin sandım daha kendin izlemediğin diziyi millete öneriyorsun süper diyedaha üçüncü bölümdeyim beni geçersin
ayy bende bitirdin sandım daha kendin izlemediğin diziyi millete öneriyorsun süper diye
glu glu da neler var bir bilsenişte birlikte izleyelimde yorumlaşalım diye? tek başına olmuyor ne kadar çok kişi izlerse o derece güzelleşir olay
totoş @xemrexxx bir türlü başlamadı diziye.. glu glu isimli bir diziye takılmış gidiyor
İlk sezonun 3'üncü bölümü mü?daha üçüncü bölümdeyim beni geçersin
glu glu da neler var bir bilsen
İlk sezonun 3'üncü bölümü mü?
siz ikiniz de beğendiyseniz +18 dir o dizi kesinonda konu yok bu ise muhteşem bak @Çiğdem- benim dizileri sevmediği halde o bile bayıldı düşün artık ne biçim bir dizidir bu böyle )
hem dizide senlik felix de var kaçırmazsın başlasan
glu glu o nasıl bir diziişte birlikte izleyelimde yorumlaşalım diye? tek başına olmuyor ne kadar çok kişi izlerse o derece güzelleşir olay
totoş @xemrexxx bir türlü başlamadı diziye.. glu glu isimli bir diziye takılmış gidiyor
oklava geliyor baksiz ikiniz de beğendiyseniz +18 dir o dizi kesin
siz ikiniz de beğendiyseniz +18 dir o dizi kesin
Bu gece 2 bölüm izlerim yarın sana yetişirim birlikte yorumlaşırız,izlemek için acele etmeonda konu yok bu ise muhteşem bak @Çiğdem- benim dizileri sevmediği halde o bile bayıldı düşün artık ne biçim bir dizidir bu böyle )
hem dizide senlik felix de var kaçırmazsın başlasan
evet daha yeni başladım 3. bölümdeyim zaten ikinci sezon daha başlamamış ?
glu glu o nasıl bir dizi
oklava geliyor bak
Bu gece 2 bölüm izlerim yarın sana yetişirim birlikte yorumlaşırız,izlemek için acele etme
bende 3.bölüme geçtim şimdi bitirdim 2.bölümü çok sıkıcı bir 2.bölümdü ama 3.bölüm fragmanı heyecanlı gibi duruyoremreye sor? hemen anladı bahsettiğim diziyi )
@destere beğendiklerinde iş varmış beğendimşöyle bi dizi destere cephesinden şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 32486
bnm cepheden şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 32487
tru dedective 4. bölümü nasıl izlemedinmi ben meraktan çatlardım.ok .. bekliyoruz.. bu gece tru dedective 4. bölümü izlerim yarın orphana devam
tru dedective 4. bölümü nasıl izlemedinmi ben meraktan çatlardım.
zaten bnm beğendiklerimi beğensen destere gibi olursunbende 3.bölüme geçtim şimdi bitirdim 2.bölümü çok sıkıcı bir 2.bölümdü ama 3.bölüm fragmanı heyecanlı gibi duruyor
@destere beğendiklerinde iş varmış beğendim
Orphan Black nasıl aksiyon ve +18'lik sahneler varmı?bu akşama kısmetse ? ben aceleye getirmiyorum onu çok sevdiğim dizilerde ağır davranıyorum anında bitiyor boşlukta kalıyoruz
allah korusun töbee de beeezaten bnm beğendiklerimi beğensen destere gibi olursun