- Reaksiyon puanı
- 59,706
- Puanı
- 1,060
Biz de my kpa'ya geçilip ağır total olduğunda sevincin dibine vuracaz.40 gün 40 gece bayram edicem![]()
Biz de my kpa'ya geçilip ağır total olduğunda sevincin dibine vuracaz.40 gün 40 gece bayram edicem![]()
geçen geçsin dizi total olmadığı sürece no problemBiz de my kpa'ya geçilip ağır total olduğunda sevincin dibine vuracaz.![]()
İnşallah my ağır total olacakBiz de my kpa'ya geçilip ağır total olduğunda sevincin dibine vuracaz.![]()
bronşitten de öldü deniyor bakalımZehirlenerek ölecek bence çünkü tarihte zehirlenerek öldüğü rivayet diliyor![]()
genel görüş ince hastalık mıydı neydi eceliyle olsa bile yılmaz onu şah sultan a bile bağlayabilirbronşitten de öldü deniyor bakalım![]()
Şimdiden geçilmeye hazırlamışsın kendini bakıyorum.geçen geçsin dizi total olmadığı sürece no problem![]()
önemli olan dizide nasıl öleceği musti gibi darbecilik suçundan ölmez benceYav he he![]()
belli olmaz hürrem ölür son bölüm dirilir gelir yılmaz şahin bugenel görüş ince hastalık mıydı neydi eceliyle olsa bile yılmaz onu şah sultan a bile bağlayabilir![]()
122 bölümdür geçilmiyor 19 bölüm kaldı no problemŞimdiden geçilmeye hazırlamışsın kendini bakıyorum.Hem geçilecek hem de total olacak İNŞALLAH.
![]()
![]()
Mustim suçsuz yere öldüönemli olan dizide nasıl öleceği musti gibi darbecilik suçundan ölmez bence
belli olmaz hürrem ölür son bölüm dirilir gelir yılmaz şahin bu
122 bölümdür geçilmiyor 19 bölüm kaldı no problemkalitenin adresi olacak ne olursa olsun
ozanın elinde![]()
Bir zahmet xemrexxx'i bu akşamlığına banlasan olmaz mı?Her daim elimin altinda 😎
sülüman var o resimde 😡 onu mozaikleyip koysam mı acabaEkli dosyayı görüntüle 32483
@yatutarsa bu resim daha iyi bence aslında.Söz çok duygulandırıyor beni.
![]()
Bu sözü kendi mi söyleyecek dizide ?Ekli dosyayı görüntüle 32483
@yatutarsa bu resim daha iyi bence aslında.Söz çok duygulandırıyor beni.
![]()
ban tuşuna bastı mı en az 15 günBir zahmet xemrexxx'i bu akşamlığına banlasan olmaz mı?![]()
mektupta yazacak öleceiğin i düşünüp yazmış melunBu sözü kendi mi söyleyecek dizide ?
Daha iyi.ban tuşuna bastı mı en az 15 gün
mektupta yazacak öleceiğin i düşünüp yazmış melun![]()
Vay beban tuşuna bastı mı en az 15 gün
mektupta yazacak öleceiğin i düşünüp yazmış melun![]()