AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x9

Uzun bir aranın ardından bence çok zayıf bir geri dönüş oldu. Aslında böyle bir geri dönüş olacağından neredeyse emindim. O yüzden pek heyecanım yoktu dizinin yeniden başlaması konusunda. :)

Bölümün özeti: Tabanca dışında başka bir şeyle zombi öldüremeyen artist ergenin maceraları

Carl zaten sevmediğim karakterlerden biri. Bütün bölüm boyunca onu izlemek sıkıcıydı. Temponun yükseldiği birkaç iyi yer vardı ama genel olarak çok zayıf bölümdü.

En sonda Rick'in gerçekten ölmüş olması ihtimalinden çok korktum. Rick reyis olmazsa dizi benim gözümde epey düşer. :(

Michonne'un hikayesi de ilgimi çekmedi. Ama en sonunda Rick'leri bulması iyi oldu. En azından uzamayacak hepsinin toplanma aşaması.

Gelecek bölüm de tahmin ettiğimiz gibi diğerlerinin ne yaptığını konu alacak. :)

6/10

1-) Game of Thrones'ten sonra öldüğüne inanmaya başlamıştım cidden. :)
2-) Michonne'nin eskiye dönük hikayesi çok gereksiz olmuş bence sıkıcıydı ve pek bi şey anlamadım açıkcası. :D

1-) Game of Thrones'ten sonra öldüğüne inanmaya başlamıştım cidden. :)
2-) Michonne'nin eskiye dönük hikayesi çok gereksiz olmuş bence sıkıcıydı ve pek bi şey anlamadım açıkcası. :D
Walking Dead'de Game of Thrones kadar çok ana karakter yok. Öyle şeyleri kaldıramayız. :D

Tam olarak göstermedi zaten de eskiden daha normal biriymiş özetle. :D

Eşi ve çocuğu varmış daha ne olsun. 😱

Walking Dead'de Game of Thrones kadar çok ana karakter yok. Öyle şeyleri kaldıramayız. :D

Tam olarak göstermedi zaten de eskiden daha normal biriymiş özetle. :D

Eşi ve çocuğu varmış daha ne olsun. 😱

Aynen ona bende şaşırdım ve üzüldüm de ağladı ya bi ara. :( Bi de çok cıvıkmış böyle sert görünüyordu ama daha normalmiş yani. :D

S01B09 izledim. Siz niye beğenmediniz anlamadım evet sıkıcıydı ama 6.5'dan 7 alır benden:X
Rick ölecek diye az daha basıcaktim küfrü:bağir: Ölseydi ne izleycektik laa biz.

Machonne'nin hayatında bir çocugunun oldugunu zaten hapishanede Rick'in kızını kucağina aldiği sahnelerde anlamiştim.Beni şaşirtmadi. Beni şaşirtan diziye ilk katıldıgı sırada yanında gezen 2 zombiden birinin kocası olmasıydı. Neyse böylelikle ögrenmiş olduk Michonne gizemi kalktı.

Carl bildiğin ergen olmuş. Dizinin fişlerinde öne çıktıgına göre anlaşilan bolcana görecez:( Sadece Rick'i vurma ihtimalindeyken oyunculuk gördük gerisi tırttı.

Dizinin cidden bazı yerleri saçma Michonne'nin o zombileri öldürdükten sonra ağızını, kolunu kesiyor tamamda kesilince zombiler evcilleşiyor mu yine bi atakları bi saldırıları olması lazım ama bakıyorsun evcilleşmişler hiçbir şey yapmıyorlar. Diğeri ise; orda ölmüş insanlar oluyor hazır onları yemiyorlarken başka birini öldürmeye çalışıyor zombiler ne gereği var etse et işte önünde duruyor yesenee...

Dizinin 9.bölümüne gelirsek dizi etkileyici, duygusal bi bölüm olmuş ama genelinde sıkıcıydı sonlara doğru daha iyi oldu, daha iyi bir bölüm beklerdim aranın ardından.

Kırmızıyere şöyle açıklama yapmişlardi dzi içinde; insan kokusuna geliyor (yada taze kan kokusuna). Dertleri sadece et yemek değil. İlk sezondu sanırsam üstlerini başlarini hep zombi kanıyla bulamişlardi Rick ve ekibi hatırladın mı? Kendi kokularini bastirmak için.

S01B09 izledim. Siz niye beğenmediniz anlamadım evet sıkıcıydı ama 6.5'dan 7 alır benden:X
Rick ölecek diye az daha basıcaktim küfrü:bağir: Ölseydi ne izleycektik laa biz.

Machonne'nin hayatında bir çocugunun oldugunu zaten hapishanede Rick'in kızını kucağina aldiği sahnelerde anlamiştim.Beni şaşirtmadi. Beni şaşirtan diziye ilk katıldıgı sırada yanında gezen 2 zombiden birinin kocası olmasıydı. Neyse böylelikle ögrenmiş olduk Michonne gizemi kalktı.

Carl bildiğin ergen olmuş. Dizinin fişlerinde öne çıktıgına göre anlaşilan bolcana görecez:( Sadece Rick'i vurma ihtimalindeyken oyunculuk gördük gerisi tırttı.

Kırmızıyere şöyle açıklama yapmişlardi dzi içinde; insan kokusuna geliyor (yada taze kan kokusuna). Dertleri sadece et yemek değil. İlk sezondu sanırsam üstlerini başlarini hep zombi kanıyla bulamişlardi Rick ve ekibi hatırladın mı? Kendi kokularini bastirmak için.

İyi de bölümü izlediysen Michonne 2 tane zombiyi almış gidiyordu onda kan kokusu yok mu hiçbir zombi saldırmadı fazla yakınında da değildir o esir aldığı o 2 zombi. :)

İyi de bölümü izlediysen Michonne 2 tane zombiyi almış gidiyordu onda kan kokusu yok mu hiçbir zombi saldırmadı fazla yakınında da değildir o esir aldığı o 2 zombi. :)
Anlamadım soruyu pek😕 2 zombinin saldirmamasını soruyorsan o evcilleştirmeye giriyor. Ona bişey demedim zaten bende. Ama Michonne ormanda savsak savsak gezerken yanında bi ton zombi vardi ve yavaş yürüyordu Michonne zombiler yine de pek yaklaşamamişti(b) Genelde bi zombi saldirisi oldugunda habire insanların kaçiş hızıyla zombi hızı hep aynı oluyor :F
@Forumdash esir aldığı o 2 zombi nasıl uysallaşıyor ?
Ona bişey demedim işte. Burunlarindan kesse kokusunu alamadıklari için uysallaşmiştir dicektim ama burunlari duruyor. Ona bişey diyemicem:)

#thewalkingdead 9. bölüm Kış Olimpiyatları'ndan daha çok izlendi ve
geçtiğimiz bir hafta içerisinde Twitter'da en
çok konuşulan dizi oldu!

:D :D Atıver bi zahmet ayrıca Michonne'un kılıcı zombiye değmeden zombinin kafasını kesiyor onu da sor. :D
Evet efektler çok kötü:X Ama zombinin kafasının içinden kurt çıkması nasıl??? Güzeldi:X Bu zamana kadar bütün zombiler heba edilmiş.Hepsinde aynısı olması lazımdı ama bir tek bu bölümde vardi. Başka gören varmıydı o sahneyi? @OzaN @BesaleT? @Harunnn60

Anlamadım soruyu pek😕 2 zombinin saldirmamasını soruyorsan o evcilleştirmeye giriyor. Ona bişey demedim zaten bende. Ama Michonne ormanda savsak savsak gezerken yanında bi ton zombi vardi ve yavaş yürüyordu Michonne zombiler yine de pek yaklaşamamişti(b) Genelde bi zombi saldirisi oldugunda habire insanların kaçiş hızıyla zombi hızı hep aynı oluyor :F

Ona bişey demedim işte. Burunlarindan kesse kokusunu alamadıklari için uysallaşmiştir dicektim ama burunlari duruyor. Ona bişey diyemicem:)

Aynen kırmızı yeri diyorum o zaman yavaş yürümek bi çözüm zombilere yem olmamak için. :D Kan kokusu belli olmuyor mu yavaş yürüyünce. :D

Saldırın @Forumdash 'a :D

Aynen kırmızı yeri diyorum o zaman yavaş yürümek bi çözüm zombilere yem olmamak için. :D Kan kokusu belli olmuyor mu yavaş yürüyünce. :D

Saldırın @Forumdash 'a :D
Yavaş yürüyünce değil:F Yanındaki zombilerin kokusu yüzünden geç algılıyor diğer zombilerde.

Yaa hani bi bölüm vardi. Rickler bi market gibi bi yere gitmişlerdi üstlerini başlarini hep kanla bulamişlardi.Sanırım ilk sezon filandı. Bu yaynında zombi gezdirme olayına da vali bey Michonne ve sari kadını kendi kampında misafir ettiğinde açıklamişlardi ama unuttum(b)

Yavaş yürüyünce değil:F Yanındaki zombilerin kokusu yüzünden geç algılıyor diğer zombilerde.

Yaa hani bi bölüm vardi. Rickler bi market gibi bi yere gitmişlerdi üstlerini başlarini hep kanla bulamişlardi.Sanırım ilk sezon filandı. Bu yaynında zombi gezdirme olayına da vali bey Michonne ve sari kadını kendi kampında misafir ettiğinde açıklamişlardi ama unuttum(b)

Tamam o bölümü hatırlıyorum da ne biliyim Michonne'nin esir aldığı zombiler de pek yakınında değil gibiydi bu bölümde. :D

4x9 - Bölüm Yorumum

evet uzun bir aradan sonra yeniden başladı dizimiz

Açıkcası bende beğenmedim, sırf 16 bölümü doldurmak için karakterlere tek tek bölüm yapacaklar :(

Carl zaten beğenmediğim bir karakter :( , iyice ergen olunca daha da sinirimi bozdu , şöyle söyleyeyim bölümün başından beri tek başıma bu hayatta kalırım diyordu , zaten zombilerle girdiği mücadeleden sonra oda yapamayacağını anladı :)

Rick , ben gerçekten üzülüyorum , yaşadıkları zor gerçekten , adamın başına her şey geldi , zaten bir an korktum zombi oldu diye , ileri ki bölümlerde tekrar eski temposuna döner :)

Michonne , hikayesini biliyordum , yaşadıklarını da , ama hayal kırıklığına uğradım , kusura bakmasın ama ağlamayı beceremiyor ya da ben mi alıştım sert yapısına bilemiyorum , o yüzden zevk alamadım o kısımlardan :(

4x10

Geçen haftaki bölüme göre daha iyi bir bölümdü bence. Glenn reyize tam sevinmiştim ama kötü oldu :( Sonuda bayaa heyecanlı bitti yine Vali gibi bi kötü karakter geldi diziye :D

10.bölümü izledim geçen bölüme göre çok daha iyi bir bölümdü heyecan artıyor sonunda herkes toplanacak nasılsa. :)