Sizce 'Kara Para Aşk' Hangi Gün Yayınlanır Ve Kaç Reyting Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çarşamba olur :).çünkü Pazartesi - Salı - Perşembe - Cumartesi iyi giden diziler var.Doksanlar Pazara gitti zaten Kara Para Aşk gibi bir dizi bence pazar olmazdı.Cuma belki olabilirdi ama Medcezir de Ay yapım yani cuma da olmaz.Dizi için en uygun gün Çarşamba
Total 7-8
A\B 9+ reytingle başlar ve zamanla daha yükselir
Buyurun tarafsız yorum yapmak çokta zor değil:)

Kurt Seyit'in salı olacağı en başından beri söyleniyor.Aramızda Kalsın'ı oynatmaz Kurt Seyit salıya gelir Kara Para Aşk zaten çarşamba olacak kesinleşti gibi

Kurt Seyit % 90 25 Mart'ta başlayacak. :)

Galatasaray'ın 18 martta chelsea maçı var ve kesin devre arasında reklamını yapacak uyanık star. :A

Dediğin gibi Kara Para Aşk da çarşamba. :Z:Z

Bence 8 ,9 diyenler baya abartıyor. Kuzey Güney bile o kadar almadı🙄

KPA ile KG'yi ne bakimdan karsilastiriyorsun?
Kuzey Güney de başta Kıvanç Tatlıtuğ vardı.:)
Ben Kara Para Aşk a bir şey demiyorum
Muhteşem Yüzyıl u çabucak unutuyorsunuz.Kaç diziyi bitirdi ve hala bitirecek gücü var.:)
Atv televizyon kanalı daha çok erkek kitlesiyle tanınır bu da diziye bir engel:(
Zeytin Tepesi de var o yeni başladı ama ikinci bölüm çok önemli:)
Ben Kara Para Aşk dan taş çatlasa 8 reyting bekliyorum
Bunuda düşünmenizi istemem,Kara Para Aşk ı netten takip edeceğim

Muhteşem Yüzyıl u çabucak unutuyorsunuz.Kaç diziyi bitirdi ve hala bitirecek gücü var.:)
Atv televizyon kanalı daha çok erkek kitlesiyle tanınır bu da diziye bir engel:(
Kara Para Ask'ta da basta Engin Akyürek var. 🙂
Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezonki reytingleri eskisi gibi değil ve Kara Para Aşk maksimum 15 bölüm yarışacak zaten.
Karadayı da Atv'de ama iyi reytingler alıyor.Kara Para Aşk'ta hem erkekleri çekecek aksiyon sahneleri hem de aşk sahneleri var.İsminden de belli zaten.
Zeytin Tepesi ilk bölümden hiç parlak gözükmedi.O dizinin tutacağını sanmıyorum Aslıhan'ı sevsem de.
Neyse bekleyelim görelim ama Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına çıkacak şimdiye kadarki en iddialı dizi olacak bence KPA

Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezonki reytingleri eskisi gibi değil ve Kara Para Aşk maksimum 15 bölüm yarışacak zaten.
Karadayı da Atv'de ama iyi reytingler alıyor.Kara Para Aşk'ta hem erkekleri çekecek aksiyon sahneleri hem de aşk sahneleri var.İsminden de belli zaten.
Zeytin Tepesi ilk bölümden hiç parlak gözükmedi.O dizinin tutacağını sanmıyorum Aslıhan'ı sevsem de.
Neyse bekleyelim görelim ama Muhteşem Yüzyıl'ın karşısına çıkacak şimdiye kadarki en iddialı dizi olacak bence KPA
Merakla Çarşamba gününü bekliyeceğim:)

kuzeyden daha iddaalı değil en azından kadrosu :) ayrıca kıvanç tatlıtuğun kaç işi ar engin akyürek in bir fgsn si bir tutmak mantıklı değil:)

recep ivedik ve şirinlerin gelmesiyle toz olan muhteşem mi dizi bitirecek :kiki: güzel espri :D
8 reyting zor alıyor bitmiş okeye dönüyor bomboş bi gün

inşallah bir gün my yi biri geçecek de bu boş gün safsatasına bir kanıt çıkacak :F
recep ve şirinlerin my yi rahat geçtiği ve my nin yeni bölümünün anlıkta 6 zor aldığı özetinin listeye giremediği gün benim bu görüşüm kanıtlanmıştır istediğini söyle çarşamba bomboş bi gün :)

Ben hala diyorum Salı günü ay yapım Tuba için ayırmıştır:X Kaçak çarşambaya geçer.

recep ve şirinlerin my yi rahat geçtiği ve my nin yeni bölümünün anlıkta 6 zor aldığı özetinin listeye giremediği gün benim bu görüşüm kanıtlanmıştır istediğini söyle çarşamba bomboş bi gün :)
onlar anlıkalr panpa :) çok güvenme küçük ağanın anlık ortalaması 11.05 my nin 7.25 kp nin 11küsürüdü sbt de tns de 3 ü de en az 1.5 reyting fazlasını aldı :) o yüzden somut deliller bul