Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Dün Arka sokaklardan sonra izledim çok beğendim diziyi salı akşamı izlemeyi düşünüyorum :)

KÜÇÜK AĞA SALI AKŞAMI KANAL D'DE!!!

Bu haftada 10 u görmesini bekliyorum:)
Hamam ve sünnet sahneleri pek güldürecek:D

Bir kere Erler Film'den bir iş izliyorsanız eğer, o işten hatasız bir şey beklemeyin. Yapılan işlerin çoğunda da hatalar, kendini tekrarlamalar yapıldı ve daha da yapılacak. Dizinin kısıtlı bir senaryosu var gibi gözüküyor. O yüzden hatalara ve tekrarlamalara yer vereceklerdir.

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay'ı uyumlu buldum. İşin içine Emir Berke Zincidi de girince, ortaya iyi bir çekirdek aile çıkıyor. Zeki Alasya'nın da hiç beklemediğimiz bir karakterle karşımıza çıkması var. Zeki Alasya'ya o rol biraz zorlama olmuş gibi duruyor ve doğu şivesi de hiç yakışmıyor. Ali ve Sinem kaç defa ayrılmanın eşiğinden döndüler. Mehmet Can'ın yaptığı yaramazlıklar var. Aslında kadro ile karakterleri biraz daha geniş tutup, senaryoyu da o yönden ilerletseydiler, çok daha iyi bir iş çıkardı. En azından süresini kısaltsaydılar, mesela o kadar tekrar yaptıkları belli olmayacaktı ve en önce de hatalar o kadar belirgin olmayacaktı. Uzun olunca ve genişlik olmayınca, dizinin başrol oyuncularına büyük görevler düşüyor. Ali ve Sinem, daha çok boşanmanın eşiğinden dönerler. Belki de ayrılırlar ve tekrar evlenirler. Mehmet Can sürekli yaramazlıklarına devam eder. Böyle gider. Renk katmak adına, araya farklı karakterler koyarlar.

Genel olarak bunları görmezden gelecek olursak, beğendiğimi söyleyebilirim. Can sıkıntısına iyi gelecek dizilerden biri. İnsanı en azından tebessüm ettiriyor ve bu bile yeterli. Umarım bu konuda kendilerini geliştirirler. Beğenenlerin sayısı da çok. Emir Berke Zincidi'nin etkisi çok büyük bunda. Mehmet Can'ın yaşadığı bir olay ve o olay yüzünden başının son sahnesinde belaya girmesi, insanları merak ettiriyordur elbette. Dizinin yeni bölümlerinde neler yapacağı da tam bir muamma.