Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi ki bir tutmaz dedik dizi yılın en iyi açılışlarından birini yapmış. :D

Aslında ben total gözüyle de bakmaya çalışmıştım ilk 15 dakika ama orada da pek bir şey vaat etmemişti. Sonradan açıldıysa bilemem ama ağalı falan aşiret dizilerinden bıkalı çok oldu. Fakat görünen o ki total izleyicisi bıkmamış. :)

İyi ki bir tutmaz dedik dizi yılın en iyi açılışlarından birini yapmış. :D

Aslında ben total gözüyle de bakmaya çalışmıştım ilk 15 dakika ama orada da pek bir şey vaat etmemişti. Sonradan açıldıysa bilemem ama ağalı falan aşiret dizilerinden bıkalı çok oldu. Fakat görünen o ki total izleyicisi bıkmamış. :)
O değil de Total 10 iken A/B 12'miş. :A

A/B daha yüksek çıkacak gibi. :X

°°°mobil mesaj°°°

son yarım saat izledim :) güzeldi erler film işlerine göre reytinigini görmek için reklamlı nasıl gidecek bakmalı :)

O değil de Total 10 iken A/B 12'miş. :A

A/B daha yüksek çıkacak gibi. :X

°°°mobil mesaj°°°
Olabilir yarını beklemek lazım ama 10'lu rakamlara ulaşmaz o kadar da değil. :D

Fragmanı ben çok beğenmiştim ve en son tutacağını yazmıştım Sarp Levendoğlu'na rağmen. Belki tutmaz demek için 10-15 dakika biraz kısa bir süre oldu. :):)

Olabilir yarını beklemek lazım ama 10'lu rakamlara ulaşmaz o kadar da değil. :D

Fragmanı ben çok beğenmiştim ve en son tutacağını yazmıştım Sarp Levendoğlu'na rağmen. Belki tutmaz demek için 10-15 dakika biraz kısa bir süre oldu. :):)
Bir kez 11i geçti, 1 kez 11'e dayandı 2 kez 9 aldı bence en kötü ihtimal 8-9 alır. :D

°°°mobil mesaj°°°

Dizi beklediğim gibi sıcak bir aile dizisi olmuş. Komedi ile dramın birlikte çok güzel işlendiği, yani güldüren hem duygulandıran güzel bir dizi. :) Son sahnedeki gibi aksiyonlar olursa o zaman tadından yenmez bu dizi. :)

Oyunculuklar tek kelimeyle harikaydı. :) Emir Berke, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çok başarılıydılar. :) Ve Sarp ile Birce'nin anne babaları rollere cuk oturmuştu. :) Günün sürprizi ise Kayhan Yıldızoğlu'ndan geldi bence. Çünkü rolü az olmasına rağmen ve az konuşmasına rağmen tüm güldüren espriler ondan geldi. :D Ve baya güldüm yani ciddi ciddi. :D

Sonuç olarak bu dizi tutar. Dediğim gibi tam tns'lik bir dizi. Ailecek izlenebilecek çok güzel bir dizi. İlerleyen bölümlerde senaryo sıkıntısı yaşanmazsa dizi büyük başarılara imza atacaktır bence. :)

Dizi beklediğim gibi sıcak bir aile dizisi olmuş. Komedi ile dramın birlikte çok güzel işlendiği, yani güldüren hem duygulandıran güzel bir dizi. :) Son sahnedeki gibi aksiyonlar olursa o zaman tadından yenmez bu dizi. :)

Oyunculuklar tek kelimeyle harikaydı. :) Emir Berke, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çok başarılıydılar. :) Ve Sarp ile Birce'nin anne babaları rollere cuk oturmuştu. :) Günün sürprizi ise Kayhan Yıldızoğlu'ndan geldi bence. Çünkü rolü az olmasına rağmen ve az konuşmasına rağmen tüm güldüren espriler ondan geldi. :D Ve baya güldüm yani ciddi ciddi. :D

Sonuç olarak bu dizi tutar. Dediğim gibi tam tns'lik bir dizi. Ailecek izlenebilecek çok güzel bir dizi. İlerleyen bölümlerde senaryo sıkıntısı yaşanmazsa dizi büyük başarılara imza atacaktır bence. :)

Kesinlikle katılıyorum dizi tam bir aile dizisi evet kayhan yıldızoğlunu espirileri mükemmeldi adamı güzel oturtmuşlar diziye,erler film zaten bu konu sıkıntı çekmez zannedersem arka sokakalrdan gördüğümüz üzere :) bence dizi tutar çok da iyi tutar demedi demeyin :)

Bu diziden biraz da olsa Akasya Duragi kokusu alan bir ben miyim? Bazi konusmalar o diziyi hatirlatti sanki..

Dün biraz baktım da dediğine katılıyorum :)

Ooo heyecan dorukta yine tam totallik bi fragman. :A Mehmet Can o odadan nasıl kaçıp da dedesinin yanına gitti acaba? :X Ama sünnet olurken kaçırıyorlar çocuğu. :(

Konuları birleştirdim. Ayrı konu açmaya gerek yok. :)

Bence eğlenceli bir dizi olmuş. Küçük çocuğu antipatik bulsam da konu olarak sevilecek bir film. Birce Akalay gerçekten güzel kadınmış. :)

Okul başlayınca bırakırım ama. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,335
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato