3 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayi her zaman ki gibi yerlerde sürünmüs. Haliyle Agir Total dizisi baska ne yapar. Uyku dizisi gibi.

Yada dur ya. Yoksa ortalamasi AB mi yüksekti? Heyecan var miydi ya hic izlemeden yorum da yaptim simdi tüh. Yok ya ben öylesine bir yazayim bakalim Karadayicilar ne tepki verecek dimi @Forumdash @sürgünüm @destere @ABAY_06 @ozgur2113 Agir total olarak anliklar ucamiyor dimi ama 3 anlik alinca uculuyor. Bos bir gün iste 3 alinca ucuyorsun 11 alinca yerlerdesin ne yapacan :A
Birde bize gönderme yapma dersin. :A

Ben beğendim diziyi :) karışık bir dizi bir sürü sır var.. 2.Bölüm fragmanı daha heyecanlı.. sen beğendin mi diziyi ?
Ilk yarım saati izledim BBS başlayana kadar ama pek beğendiğim söylenemez. Yine de tekrarını izleyeceğim bakacağım. Ikinci bölüme de bakarım sonra karar veririm. :)

boşverin karadayıyı stv de feto çıkmış esas heyecan orada adam oturduğu yerden pat beddua ediyi pat ağliyi pat cemaati ağlatiyi çok aksiyon var :A @ozgur2113 @destere

Ilk yarım saati izledim BBS başlayana kadar ama pek beğendiğim söylenemez. Yine de tekrarını izleyeceğim bakacağım. Ikinci bölüme de bakarım sonra karar veririm. :)
Dediğim gibi ilk bölümden pek bir şey beklememek gerekiyor bence.. Daha çok karakterler tanıtıldı ilk bölümünde çünkü çok fazla kadro ve bütün karakterleri birbirine bağlayan sırlar var.. Bence ilk bölümünü izle 2.bölüm fragmanıda yayınlandı daha da iyi olucak eminim.