O kadar iddialı konuşmayalımDoksanlar ve Sevdaluk rakip gelince düşebilecek diziler. Ah pek etkilenmez onlardan.
O kadar iddialı konuşmayalımDoksanlar ve Sevdaluk rakip gelince düşebilecek diziler. Ah pek etkilenmez onlardan.
Ah tekrarıyla geçer bence onları. Sonuçta 3-4 alan diziler.O kadar iddialı konuşmayalım
Ben hepsi izleyecek demedim ki ama pazartesi diğer günlere bakıldığında fazlasıyla boş bir gün Çarşamba da boş ama Muhteşem Yüzyıl-Kızılelma-DoksanlarıSevdaluk ve yeni başlayacak Zeytin tepesi var.ama pazartesi Karadayı tek izlenecek dizi diğer izleyiciler Tekrar yayınlanan komediye ve Yetenek Sizisinizi izliyor çünkü hiçbir şey yok başka
Destere öbgzk ve my çok çol daha yüksek rakam alan dizilerdi. ÖZetleri 13-14 alıyordu.dediğinde haklısın ama pazartesiyi tarla haline getiren dizide karadayıdır bir zamanlar muhteşem yüzyıl ve ÖBGZ dizileride öyleydi... rakipleri unufak edip ezip fırlatırdı günü tarlaya çevirirdi.... haliyle o güne kimse iddialı dizi koyamıyor karadayı çiftliğine döndü pazartesi )
Bakalım X factor napıyordediğinde haklısın ama pazartesiyi tarla haline getiren dizide karadayıdır bir zamanlar muhteşem yüzyıl ve ÖBGZ dizileride öyleydi... rakipleri unufak edip ezip fırlatırdı günü tarlaya çevirirdi.... haliyle o güne kimse iddialı dizi koyamıyor karadayı çiftliğine döndü pazartesi )
Hoşgeldin uğurSLM BEN YENİRİM..ADIM UĞUR...ASLINDA UZUN ZAMANDIR BURAYI TAKİP EDİYORUM
Kenan da bi deri bi kemik kalmış. tabii 2 saati aşkın dizi çekerse olucağı bu.
Destere öbgzk ve my çok çol daha yüksek rakam alan dizilerdi. ÖZetleri 13-14 alıyordu.
Karadayı ezel gücünde bir dizi reytibg anlamında.
Agb'de de olsa en fazla 16 filan alırdı. Ama 27 gibi tüm kitleye hakim olacak bi gücü yok şimdi. tns de vadide çok yüksek, ama karadayı yine ona nazaran düşük.doğru ama tns reytinglerde çok cimri... AGB zamanındakii oranlar zaten mümkün değil .. tns verilerine göre aynı dizilerle karşılaştırmak doğru olur bence
SLM BEN YENİRİM..ADIM UĞUR...ASLINDA UZUN ZAMANDIR BURAYI TAKİP EDİYORUM
Ama bunu yapma zaten bitti, daha ne istiyosunuz? Bende mi biteyim ?Acun coşmuş. Küçük Ağa 2 reytingle başlamış. Sanırım Kayıp'ı geçer totalde @yakup09.
Medcezir'e laf atmıştın da onun intikamı yeter bu kadar sana.Ama bunu yapma zaten bitti, daha ne istiyosunuz? Bende mi biteyim ?
Her sevda bir veda fena vurmuş atacanıKüçük Ağa bildiğin Mehmet Ali Erbil'in Ömer Çip filmi çakması.
Beyaza 2 haftadır torpil geçtiğimi unuttun heraldeMedcezir'e laf atmıştın da onun intikamı yeter bu kadar sana.
Bu hafta torpil geçmezsin artık Kayıp'a laf atmamdan sonra.Her sevda bir veda fena vurmuş atacanı
Beyaza 2 haftadır torpil geçtiğimi unuttun heralde