27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

elmas ile leyla oyunculuk dömostırosyonu yaptılar yine :F pazartesilerin tek kaliteli işi bitiyor:(

Niye sasirdiniz Recep'in anliklarina. Efsane film sonucta. Gülme krizine girdim Karadayi'nin beklenilmedik reklam stratejisi arasinda. Bugün yazdim zaten pazartesiye ciddi bir Total dizisi gerek. Acun AB, Karadayi AB, Kayip AB, BBS AB. Total yok. Ciddi birsey gelince Acun falan bahane. Karadayi kitlesi olustugu icin iyi direniyor. Ne gelse fark etmiyor :D

Niye sasirdiniz Recep'in anliklarina. Efsane film sonucta. Gülme krizine girdim Karadayi'nin beklenilmedik reklam stratejisi arasinda. Bugün yazdim zaten pazartesiye ciddi bir Total dizisi gerek. Acun AB, Karadayi AB, Kayip AB, BBS AB. Total yok. Ciddi birsey gelince Acun falan bahane. Karadayi kitlesi olustugu icin iyi direniyor. Ne gelse fark etmiyor :D
oklar rıza babayı işaret ediyor:A zirve sahibini bekliyor :oley:

karadayıda aksiyon olsaydı görürdüm ben o kitleyi reytingler iyice yükselirdi ama aksiyon olmadığı için 12 reyting içine sıkışmış durumda

.ss o total dizi mi .ss
Acunun Survivorunu Total yapan dizi. :A

Karadayı A/B dizisi. Ama iki grupa da hitap ediyor. İstisnalar dışınca Total olmuşluğu yok. 56 bölümün 4-5`de ya olmuştur ya olmamıştır.

Kayıpın hangi grup olduğu belli değil onu napacaz? :D

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 10.22
2) STAR: 4.1
3) SHOW: 3.26
4) KANALD: 2.57
5) TRT3: 2.46

Acunun Survivorunu Total yapan dizi. :A

Karadayı A/B dizisi. Ama iki grupa da hitap ediyor. İstisnalar dışınca Total olmuşluğu yok. 56 bölümün 4-5`de ya olmuştur ya olmamıştır.

Kayıpın hangi grup olduğu belli değil onu napacaz? :D
kayıp hep kanal d nin hatasından .ss
karadayının karşısına ggüçlü ab işi geldi mi total oluyor çok kez gördük bunu:A

kayıp hep kanal d nin hatasından .ss
karadayının karşısına ggüçlü ab işi geldi mi total oluyor çok kez gördük bunu:A
Ne çok kez mi? :T: Ben O Ses`ten başkasında görmedim. O Ses`in de istisna bölümleri dışında. Final olsun, 2. Turun başlangıcı olsun falan öyle şeyler. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato