Fark etmez. Bu durum 2'ye katladığımız gerçeğini değiştirmez.Yalnız biri özet diğeri yeni bölüm hatırlatırım.![]()
Fark etmez. Bu durum 2'ye katladığımız gerçeğini değiştirmez.Yalnız biri özet diğeri yeni bölüm hatırlatırım.![]()
Tum diziler deme 1000 tane dizisi var neredeysemedcezir özeti kanal d nin tüm dizilerine fark atmış farkı med_cezir![]()
22:00'da başlamıyor zatenFark etmez. Bu durum 2'ye katladığımız gerçeğini değiştirmez.Siz de saat 22:00'da başlatmayın yeni bölümü.
![]()
| 1 | KARAGUL | FOX TV | 21:30:44 | 23:58:19 | 11,27 | 26,27 |
Dilada kaç senarist kaç yönetmen değişti sayamadım![]()
Medcezir'de özetti.Yalnız biri özet diğeri yeni bölüm hatırlatırım.![]()
Tunç kaza geçirmeseydi ve mesut olayları olmasaydı o kadar yükselemezdi.Bence yarın düşüş yaşar.Sonra yine bir olay olur bu seferde rıza babayı döverler reyting cihazları patlar.TUNÇTA 10 ALIYORSA RIZA BABADA 30 GÖRÜRÜZ.Arka Sokaklar hariç![]()
1000 değil 1020 olacak 20 dizide yoldaymışTum diziler deme 1000 tane dizisi var neredeyse
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırf bunu yazmak için beni foruma giriş yaptırdınYahu Hayrettin![]()
Merak etme Medcezir de intikam in senaryosu gibi ilerde durgun olacak ve kademe kademe reytingleri azalacak benceTunç kaza geçirmeseydi ve mesut olayları olmasaydı o kadar yükselemezdi.Bence yarın düşüş yaşar.Sonra yine bir olay olur bu seferde rıza babayı döverler reyting cihazları patlar.TUNÇTA 10 ALIYORSA RIZA BABADA 30 GÖRÜRÜZ.
fark_ı RIZA BABACIKrıza baba
1000 değil 1020 olacak 20 dizide yoldaymış![]()
Ağzın bal yesin ya haklısın kardeşim o 8 gördüğü reytinglerde ki senarist kalaydı iiidiçok değiştirmekle kaliteye ulaşılmaz bit pazarında eşya alır gibi önüne geleni senarist yaparsan diloş gidip ota çarpar hastaneye kaldırılır tabiki?
Kaan'ı gıcık etmek için yapıyorumSırf bunu yazmak için beni foruma giriş yaptırdın![]()
ayyy tahtaya vur dilini ısır dişini elinle ileri ittir(allah korusun deme öyle)morallerim eksilere indi.Merak etme Medcezir de intikam in senaryosu gibi ilerde durgun olacak ve kademe kademe reytingleri azalacak bence
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi