Aralık 2013 Ayının En Favori Üyesi: sürgünüm

Tebrikler sürgünüm. :)

@sürgünüm tebrikler apoletim sana emanet hayırlı olsun @destere ve @Ahmad de çok iyiydiler artık bi daha ki sefere
Tebriker @sürgünüm diğer arkadaşlarada Tebrikler @Ahmad @destere
ahmedi tanımıyorum ama sürgünle desteriyi az çok tanıdım 😉😉😉 tebrikler sürgünüm :love1::love1::love1:
tebrikler @sürgünüm .Aralık ayında haketmiştin bunu bencede.
@Ahmad 'de bir dahaki sefere artık.:DZaten okuldan dolayı girememişti pek Ahmad.:)
@destere zaten yılların favrisi.:D
Tebrikler @sürgünüm hak ettin abi :)
@Ahmad cok az farkla ikinci olmus. Yeni olmasina ragmen cok iyi bir giris yapti. :)
tebrikler @sürgünüm
seninle yarışmak güzeldi sonunda her yarışta olduğu gibi kaybetmiş olsamda:) güzel bir yarıştı, hakettin sonuna kadar, tekrar tebrikler..

@Ahmad arkadaşımızıda kutluyorum onunla kaybede kaybede sonunda kazanmasınıda öğreneceğiz önümüzdeki ay oyum @Ahmad ındır aha buraya yazıyorum:)
Tebrikler @sürgünüm. Başarılı bir ay geçirdin daim olur inşallah. :)

Ayrıca @Ahmad ve @destere arkadaşlarımı da can-ı gönülden tebriklerimi fışkırtıyorum. :F
tebrikler aga hakkettin ve kazandın :D diğer arkadaşlara da tebrikler
Hepinize tek tek teşekkür ederim.:)

Öyle tabii abi bu ödül işin eğlencesi. :) Ama bu ödül de forumda ne kadar sevildiğini gösteriyor yani. Arkadaşlık, dostluk ve muhabbette gayet başarılısın demek bu ödül. :)
İnşallah dediğin gibidir insanlar sevdikleri için oy vermişlerdir,bu beni çok mutlu eder.