Seni kimse sevmesede ben çok sevdim dostum,önümüzdeki ayda oyum sana kazanana kadar.tek çare estetik ameliyat beni böyle sevmediler)
ahmedi tanımıyorum ama sürgünle desteriyi az çok tanıdım 😉😉😉 tebrikler sürgünüm
Tebrikler
Hepinize tek tek teşekkür ederim.tebrikler aga hakkettin ve kazandın diğer arkadaşlara da tebrikler
Tebrikler sürgünüm.
Tebrikler
Teşekkürler.Tebrikler
estağfrullah panpaher zaman olduğu gibi bi daha ki oylamada da oyum sana ama bu yeterli deil @xemrexxx sana karşı forum içi muhalefet yapmasın sakın nede olsa derin forumdan
Öyle tabii abi bu ödül işin eğlencesi. Ama bu ödül de forumda ne kadar sevildiğini gösteriyor yani. Arkadaşlık, dostluk ve muhabbette gayet başarılısın demek bu ödül.Önemli olan arkadaşlık dostluk muhabbet,yoksa yemişim ödülü.
İnşallah dediğin gibidir insanlar sevdikleri için oy vermişlerdir,bu beni çok mutlu eder.Öyle tabii abi bu ödül işin eğlencesi. Ama bu ödül de forumda ne kadar sevildiğini gösteriyor yani. Arkadaşlık, dostluk ve muhabbette gayet başarılısın demek bu ödül.
Öyle tabii ki. Son zamanlarda çıkış yakalayarak kendini herkese tanıttın. Hem başarılı olduğun için hem de sevildiğin için 1. oldun.İnşallah dediğin gibidir insanlar sevdikleri için oy vermişlerdir,bu beni çok mutlu eder.