- Reaksiyon puanı
- 14,257
- Puanı
- 1,060
allah trigonometriyi bulanların evlerine ateşler salsın çoh zor diyolla .sGenel olarak 10. sınıf derler. Şu ana kadar pek zorlanmadım. Trigonemetri'yi işledikten sonra bir daha cevaplarım.
allah trigonometriyi bulanların evlerine ateşler salsın çoh zor diyolla .s
Geçen sene logoritma vardı nesi kolay. ( Başlangıç. )11 en kolayı. En zor 10 bence
okGeçen sene logoritma vardı nesi kolay. ( Başlangıç. )
Nesi zordu yaa? Sen onu yapamıyosan sınavı unut bence. Sözelden gir Sayısal değilsindir inşallahOk ama zordu.
Yahu yapıyorum da zordu yani anlayana kadar neler yaşadım. Kaç kere diyicem sayısalım diye.Nesi zordu yaa? Sen onu yapamıyosan sınavı unut bence. Sözelden gir Sayısal değilsindir inşallah
Sayısal ha? O tamam. Bitir sen. İstifa et. Bırak ya. Türev-İntegral'de görecem seniYahu yapıyorum da zordu yani anlayana kadar neler yaşadım. Kaç kere diyicem sayısalım diye.
Yahu 11. Sınıfa göre en zor o bence. Ayrıca Fizik hariç netlerim iyi. 4 gün önce denemeye girdim bakalım ne yapmışım. Benim bir tek Fizik sorun onuda kimse yapamıyor zaten. Içimi döktüm.Sayısal ha? O tamam. Bitir sen. İstifa et. Bırak ya. Türev-İntegral'de görecem seni
Fizik'i yapamaya kız vermiyorlar. Fizik'i yapamayan sayısalcı mı olur? Sayısalcı değilsin demekki. Eşit Ağırlık'a geçYahu 11. Sınıfa göre en zor o bence. Ayrıca Fizik hariç netlerim iyi. 4 gün önce denemeye girdim bakalım ne yapmışım. Benim bir tek Fizik sorun onuda kimse yapamıyor zaten. Içimi döktüm.