Sizce Lisede En Kolay Yıl?

en kolay geçeceğiniz sene 12.sınıf olur bizim sınıfını yarısı teşekkür almıştı ben takdiri kıl payı kaçırmıştım :kiki:
ez zoru ise tartışmasız 9.sınıftır öğrenim hayatım boyunca belge alamadığım tek yıldı çok zordu yav :D
tabi bunlar düz liseler için geçerli tabi artık düz kalmadı hepsi anadolu oldu :D

en kolay geçeceğiniz sene 12.sınıf olur bizim sınıfını yarısı teşekkür almıştı ben takdiri kıl payı kaçırmıştım :kiki:
ez zoru ise tartışmasız 9.sınıftır öğrenim hayatım boyunca belge alamadığım tek yıldı çok zordu yav :D
tabi bunlar düz liseler için geçerli tabi artık düz kalmadı hepsi anadolu oldu :D

9.Sınıf konusunda katılıyorum çok zordu valla. :D

Gördüm birde mesajı değiştirmiş. :( Insan derki kardeşim yaparsın, Atacan'cım yaparsın. :( Ö+++ geldin Ö+++ gidiyon. :bağır: . Cuma fizik testi var bakalım neler yaşanacak? 😉
+ ile de sansürü ilk kez görüyorum :D
Dost acı söyler :T:
Normalde kaç yapıyosun? :D Diğerlerinden kaç net yapıyosun? Bi rapor ver bakıyım. Puan kaç? Hedef nere? Dökül şöyle önüme bi :D

Şimdilik 10 gibi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son senedir yani 12.sınıf böyle kebap bi yıl görmedim mükemmel kolaydı sınava hazılranalım diye normal sınavalrın soruları veriliyordu :D :D

10.sinif baya eglenceli ve kolaydi bana...Ne gunlerdi ama hey gidi hey :)