- Reaksiyon puanı
- 54,117
- Puanı
- 1,060
2.97 reklamsız anlık mı?Ya ben hiçbir şey demiyorum. Geç saatlere doğru neden düşüyor bu dizi anlamıyorum ya.
2.97 reklamsız anlık mı?Ya ben hiçbir şey demiyorum. Geç saatlere doğru neden düşüyor bu dizi anlamıyorum ya.
Yok orada öyle söyledi ama ondan öncesinde kavga ettiler biraz o yüzden söyledi o sözü işte. Yani ayrı gayrı düşmek yakışmaz bize der gibi söyledi. Evet o da kazık attı haftaya tempo artacak bence inşallah ama şu Show adam akıllı bir strateji yürütsün.Yok az önce annesi öldüğünde de birlik olun falan filan demiş. Şimdi öbür kadın Demet'e kazık atmiş 😱
Düğünde daha da uçacak inşallah o zaman.Daha düğün olmadı. Henüz kız istendi
aman dikakt et diloş füzelerine alışık bünyen bu kalite karşısında hastalanıp yatakalra düşmesinpargalının sesi ve dizi müzikleri hala ölü diziden bile kalite fışkırtıyor süper
Hala dizideymiş gibi etkileniyorum ruhu dolaşıyor her taraftabir çok insanın görüntüsünden ve oyunculuğundan çok daha iyidir bence başroldeki kadar para almalı
Evet reklamsız anlık. Bence özetsiz başlasın dizi artık özet yaramıyor anlaşıldı bu diziye. Geç saatte ipler kopuyor.2.97 reklamsız anlık mı?
Tabii kanal d bi muruzluk yapmazsa..Düğünde daha da uçacak inşallah o zaman.
aman dikakt et diloş füzelerine alışık bünyen bu kalite karşısında hastalanıp yatakalra düşmesin
kalitenin asıl kaynağı orası değil panpatalimliyiz meryemde bile bana bişey olmadı nurbanuylada olmaz