Hayırlısı be gülüm. Sevdaluk yükselecektir bu hafta olmasa bile yakın sürede hakettiği değeri görecektir ben buna inanıyorum can-ı gönülden.O da doğru ama tns'de daha düşük gidecektir bence.
Hayırlısı be gülüm. Sevdaluk yükselecektir bu hafta olmasa bile yakın sürede hakettiği değeri görecektir ben buna inanıyorum can-ı gönülden.O da doğru ama tns'de daha düşük gidecektir bence.
bir de şu an hürrem ,hürrem teyze olmuşken tutunamıyor diziler bir de orjinal hürrem oalydı nolurduAynen panpa my karşısında adam akıllı tutunabilen bir dizi olmamış şimdiye kadar. Bundan sonra da zor gibi.
bak izle şu anki sahneyi ibret al bence
Yok az önce annesi öldüğünde de birlik olun falan filan demiş. Şimdi öbür kadın Demet'e kazık atmiş 😱Çocuğu yok ve evlenmemiş diye biliyorum. Ali İhsan ile önceden bir şey oluyor ama sonra bir şey olup kaçıp gidiyormuş Demet Akbağ bunun vurgusunu yapmışlardı ama net olarak açıklanmadı henüz. Kardeşiyle açık değil arası aslında sadece kardeşinin oğlu İngiltere'ye dönmeyip ilk Adalet'in evine geldiğini gördü biraz tartıştılar orada.
İlk hafta anlıklarda 8 görüp sonra hemen 4-5'lere düşen dizinin işi zor gibi ama sezonu çıkarmayı başaracaktır.Hayırlısı be gülüm. Sevdaluk yükselecektir bu hafta olmasa bile yakın sürede hakettiği değeri görecektir ben buna inanıyorum can-ı gönülden.
kaçırdın nurbanunun aklıyla manisa yandı bitti kül oldu yani sen de yaklaşırsan seni de yakarbakıyorum sakalı kırlaşmış sülümana zum yapmışlar..
kaçırdın nurbanunun aklıyla manisa yandı bitti kül oldu yani sen de yaklaşırsan seni de yakar
Okan Yalabıyık sesinden kaçpara kazanıyor acaba?