destere ne ka füzeci olsa da nurbanunun olduğu diziye çöp demez o ka şuursuzluk yapmaz bence
nurbanu ayrı muhteşem şey ayrı tabi? nurbanunun kalbimde bir köşkü var
destere ne ka füzeci olsa da nurbanunun olduğu diziye çöp demez o ka şuursuzluk yapmaz bence
Peki ama emre affetmez illa rahatsız olronlar kendi halinde takılıyor bırak rahatsız etmeyelim)
o kökün kapısında selim seni bekliyor selimnurbanu ayrı muhteşem şey ayrı tabi? nurbanunun kalbimde bir köşkü var
onun mns nin birinciler vicdan ve merhamet in gerçek reytingleri ortada ben başka bişi demiyorumPeki ama emre affetmez illa rahatsız olr
'Umutsuz Ev Kadınları' yeni bölümüyle 22:54'de FOX'ta Başlıyor! @gözlemci
my 6 dk reklamdıDoksanlar reklammış.Muhteşem yüzyıl düşük gitmiş.
o kökün kapısında selim seni bekliyor selim
Bu hafta fragman güzel ve eğlenceli görünüyordu aslında ama dizi başladığında tempo düşüyor anlamıyorum. Duygusal sahneler güzel ama can evinden vurmaları gerekiyor biraz da ayrıca komediyi de arttırırlarsa iyi olur. Bu hafta SBT düşük geldi ama acaba diyorum TNS yüksek gelir mi bilemedim düşecek gibi. Bu bölüm geçen bölüme göre daha iyi gibi çünkü.bu yorumun süper ..
reytinge göre bu hafta iyi veya kötü gitti diyen arkadaşlardan değilsin demekki
Biliyorum bende muhteşem yüzyılı izliyorum.my 6 dk reklamdı
dikkat et hürrem teyzeye yakalanma seni kazana atar pişirirköşkün sivri uçlarına ayyaş selimi takıp, biz nurbanuyla pişti oynamaya gideriz
Çarşambaların gizemli KralıMerhamet farkı Kanal D listeye girdi sonunda.
Bu hafta fragman güzel ve eğlenceli görünüyordu aslında ama dizi başladığında tempo düşüyor anlamıyorum. Duygusal sahneler güzel ama can evinden vurmaları gerekiyor biraz da ayrıca komediyi de arttırırlarsa iyi olur. Bu hafta SBT düşük geldi ama acaba diyorum TNS yüksek gelir mi bilemedim düşecek gibi. Bu bölüm geçen bölüme göre daha iyi gibi çünkü.