Herkesi teşvik ediyon ama hiç örnek olmuyon.
Yarın bakılsın.
Öyle bir şey yok. Üyelik ayrı yöneticilik ayrı.Seni çok sınırlandırmışlar ama error verdin.
En iyi çıkış yapan üye kısmında en iyi yöneticiye kayabilecek bir isim yazmışsın. @mrt-06 gün doğdu sana.
Yooo yazdım.
Evet not olarak da yazdım ama nedense ciddiyet denilince akla sen geliyorsun direkt. Her mesajı ciddiye alıp uzun uzun yazmandan dolayı olabilir.Ben ciddi değilim ki, @darksaal ciddi aslında daha çok. Beni oraya yazmışsın bir de, her neyse sorun değil. Bir de "herkes" diye genellemeler var.
Ben en son yapıcam. Şey Assolist gibi diyelim.Herkesi teşvik ediyon ama hiç örnek olmuyon.
Bak bak. Unutmada Panpa yahu.Yarın bakılsın.
Öyle bir şey yok. Üyelik ayrı yöneticilik ayrı.
Bakılır.Ben en son yapıcam. Assolist.
Bak bak. Unutmada Panpa yahu.
Ben en son yapıcam. Assolist.
Bak bak. Unutmada Panpa yahu.
BENIM HİÇ BIR LAFIM DIGER LAFIM IN TERSI OLMUYOR.BNI BASKALARI YLA KARISTIRMA !!!!!!!!!!! @RüzgarGülüİsmi kurabiye ve 2.dediği 1.dediğini yanlış çıkaran bir kişiden daha çok kim eğlenceli olabilir ki
Olumlu bir şey tabii de daha çok xemrexxx'in egemen olduğu aktiflik gibi dallarla alakalı olarak düşündüm ben o kategoriyi. Zaten editörlüğe yükselmiş çok fazla yeni üye de olmadı sanırım bu yıl.Orası öylede şimdi düşündüğümde en iyi çıkış yapan demek olumlu bir şeyki olumlu görüyorsun hala yazdığın üyede bir editör olunca benim aklım kaydı .
Önemli değil zaten.
T9. Öyle kaydetmişim.Bakılır.
Panpa niye büyük yazdın?
Evet not olarak da yazdım ama nedense ciddiyet denilince akla sen geliyorsun direkt. Her mesajı ciddiye alıp uzun uzun yazmandan dolayı olabilir.
Olumlu bir şey tabii de daha çok xemrexxx'in egemen olduğu aktiflik gibi dallarla alakalı olarak düşündüm ben o kategoriyi. Zaten editörlüğe yükselmiş çok fazla yeni üye de olmadı sanırım bu yıl.
Kötü bir şey olarak düşünmemek lazım. Belli ölçüde fanatiklik iyidir. Seninki abartı değil, ayarında. (En azından forumda. )Beni sportmen üyelerde yazanlara teşekkürler ama fanatiklik yapmamaya çalışıyorum yine fanatik diye yazılmışız tamam reelde fanatiğim ama sanalda mümkün olduğunca fanatiklikten kaçıyorum.
Öf bende kim alıncak diyordum. Benden sana geçti.Beni hala etiketlememişsin o kadarda gönderme yaptım.
Maalesef kaybetmişsin hakkını, en sevdiğim üyelerden değilmişsin.Tamam önemli değil anlayacağımı anladım ben.Ben yanlış düşünmüşüm.
Şu ceza almayan üye derken 1 kereden 1 şey olmaz değil mi.😳Canım çekmişti.Meraktan oldu