Fav10 Enleri - 2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ciddi değilim ki, @darksaal ciddi aslında daha çok. Beni oraya yazmışsın bir de, her neyse sorun değil. Bir de "herkes" diye genellemeler var. :D
Evet not olarak da yazdım ama nedense ciddiyet denilince akla sen geliyorsun direkt. Her mesajı ciddiye alıp uzun uzun yazmandan dolayı olabilir. :D

Öyle bir şey yok. Üyelik ayrı yöneticilik ayrı. :D

Orası öylede şimdi düşündüğümde en iyi çıkış yapan demek olumlu bir şeyki olumlu görüyorsun hala yazdığın üyede bir editör olunca benim aklım kaydı .:D
Önemli değil zaten.:D

Orası öylede şimdi düşündüğümde en iyi çıkış yapan demek olumlu bir şeyki olumlu görüyorsun hala yazdığın üyede bir editör olunca benim aklım kaydı .:D
Önemli değil zaten.:D
Olumlu bir şey tabii de daha çok xemrexxx'in egemen olduğu aktiflik gibi dallarla alakalı olarak düşündüm ben o kategoriyi. Zaten editörlüğe yükselmiş çok fazla yeni üye de olmadı sanırım bu yıl. :):)

Beni sportmen üyelerde yazanlara teşekkürler ama fanatiklik yapmamaya çalışıyorum yine fanatik diye yazılmışız tamam reelde fanatiğim ama sanalda mümkün olduğunca fanatiklikten kaçıyorum. :)

Evet not olarak da yazdım ama nedense ciddiyet denilince akla sen geliyorsun direkt. Her mesajı ciddiye alıp uzun uzun yazmandan dolayı olabilir. :D

Yorum yazsam suç, yazmasam suç. Anlamadım ki. Uzun uzun yorum yazıyorum, kıskanılıyor muyum nedir. :D Şaka bir yana o kadar da ciddi değilim ama "ciddi gibi" duruyorum sanırım. :D

Olumlu bir şey tabii de daha çok xemrexxx'in egemen olduğu aktiflik gibi dallarla alakalı olarak düşündüm ben o kategoriyi. Zaten editörlüğe yükselmiş çok fazla yeni üye de olmadı sanırım bu yıl. :):)

Tamam önemli değil anlayacağımı anladım ben.:DBen yanlış düşünmüşüm.:D

Şu ceza almayan üye derken 1 kereden 1 şey olmaz değil mi.😳Canım çekmişti.Meraktan oldu:D

Beni sportmen üyelerde yazanlara teşekkürler ama fanatiklik yapmamaya çalışıyorum yine fanatik diye yazılmışız tamam reelde fanatiğim ama sanalda mümkün olduğunca fanatiklikten kaçıyorum. :)
Kötü bir şey olarak düşünmemek lazım. Belli ölçüde fanatiklik iyidir. Seninki abartı değil, ayarında. (En azından forumda. :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...