Toteli 1 buçuk alsa ab si 3 olduğundada mı yeterli olacak ? çok yeterli olmak istiyorsa ab'de karagülü geçmekle başlayabilir.
yakında kendi blogsitemde yazıcam tasarımı sürüyorO kadar ilerlettin mi Transfer söz konusu mu
Fox elbette vermesin zaten tek dizisi o başka neyi kaldı ki.Böyle şeyler demeyle olsaydı. Hem FOX'un gözbebeğidir Karagül'üm. Nereye veriyorsun sen diziyi hemen.
Onun 14'e çıktığı zamanlar 20 lerle dans eden başarı resitali öbgzk de vardı, yani aman aman bi başarı değil. Üstelik karşısında totel ağırşıkta ki feriha ve hde olmasına rağmen.o dediğin mantığa ters panpa yd ab de 14 lere çıkmış dizi ama o zaman totali 8 di
Merakla bekliyoruz. Neden tasarımın sürüyor? Hazırlarindan alyakında kendi blogsitemde yazıcam tasarımı sürüyor
Böyle şeyler demeyle olsaydı. Hem FOX'un gözbebeğidir Karagül'üm. Nereye veriyorsun sen diziyi hemen.
Tamam sakin denizKaragül'üm işte ya başlar başlamaz özeti dahi olsa zirveye oturuyor.
panpa saydım öbgz kaç kez total olmuş burada yazmayayım vadiciler görür falanOnun 14'e çıktığı zamanlar 20 lerle dans eden başarı resitali öbgzk de vardı, yani aman aman bi başarı değil. Üstelik karşısında totel ağırşıkta ki feriha ve hde olmasına rağmen.
sana söylemem .ss bloğumda totallik istemiyorum çünküMerakla bekliyoruz. Neden tasarımın sürüyor? Hazırlarindan al
ÖBGZ başlarken de sen böyleydin unuttum sanma.Tamam sakin deniz
niye? fettan harbiyeli dizisini kaptırdınız show a, orda niye esip gürlemedin o dizide üç beş bişeyler alıyordu lale soğanından daha iyiydi reytingi?
Açıkla , bende açıklarım my'yi öyle 2 filan değilmişpanpa saydım öbgz kaç kez total olmuş burada yazmayayım vadiciler görür falan
nryse afk senaryo total olsa da ab reytingleri daha yüksek bir diziydi ayrıca mesela şu an aramızda kalsın vadiden daha ab bir dizi ama vadi totalin uçukluğu ile ab deki eksikliği kapıyor hde de öyleydi
sana söylemem .ss bloğumda totallik istemiyorum çünkü
İşin o boyutuda var tabii, tamam çoş bişey demiyozÖBGZ başlarken de sen böyleydin unuttum sanma.
Karagül'e alalım seni istersen gözün gönlün açılır.Şuana kadar Medcezir açık olmasına rağmen yüzüne bakmadım 😕