sezon finali geçti sezon geçmediBeni ilgilendirmiyor sonuçta bir sezon finali geçti mi geçti.![]()
Halen daha forumda Karagül'ün başarısını sorgulayanlar var, inanamıyorum size.![]()
neredeyse 2 katı ab si totalinin yeterlidir bu oranAlamıyor ama malesef![]()
Her neyse geçen geçmiş.sezon finali geçti sezon geçmedi![]()
ben varım ya karadayıcılara ve diğer başarılı gibi gösterilmeye çalışan dizilere ve kişilere konularımla dayanak oluyorum işte
Aynen panpa Karagül'e laf edenin gözü kor olur.kimmiş onlar çıksın ortaya ?
karahül ve tıfıl gelin totoş oranlarıyla destan yazmış iki muhteşem dizidir onlara laf söyleyen çarpılır![]()
Sen kendi yağında kavruluyon sana laf gelmesin diye kendini içinde sindiriyonben varım ya karadayıcılara ve diğer başarılı gibi gösterilmeye çalışan dizilere ve kişilere konularımla dayanak oluyorum işte![]()
Aynen panpa Karagül'e laf edenin gözü kor olur.![]()
aynen aynen
karagüle ve hele hele tıfıla laf söyleyen, kabız olurda üç yıl tuvalete çıkamaz yeşerir inşallah))
yok lo artık kendi yağımda kavrulmuyorum şükürler olsun translate kullanarak yaptığım haberler milliyette,habertürkte,televizyongazetesinde falan çıkıyorSen kendi yağında kavruluyon sana laf gelmesin diye kendini içinde sindiriyon![]()
Bugün fazla aksiyon yok gibi dilada, yani su ana kadar... Anliklara reytinler düşük gelebilir bir kac gündür reytingler düşük zaten
Toteli 1 buçuk alsa ab si 3 olduğundada mı yeterli olacak ?neredeyse 2 katı ab si totalinin yeterlidir bu oran![]()
Aynen oyle.sona doğru gaza basarlar 2 saat aksiyon çekilmiyor arada bir dinlenmek lazım![]()
O kadar ilerlettin miyok lo artık kendi yağımda kavrulmuyorum şükürler olsun translate kullanarak yaptığım haberler milliyette,habertürkte,televizyongazetesinde falan çıkıyor![]()
Kanal D şu Karagül'ü transfer etsin kendine alır götürür kanalı.![]()