20 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan dünya tüm prim time'ye yayılcak güçte değil bu sezon. :) Diğerleri özetteyken yeni bölüme girip bi şeyler koparsa keardır onun için. Öbür türlü daha düşüyor yükseliceğine. :)

Karagül'ümün özeti 6.41 alarak muhteşem gitmiş. :Z

Dila Hanım da fena gitmiyor..

o dediğin mantığa ters panpa :F yd ab de 14 lere çıkmış dizi ama o zaman totali 8 di :)
Onun 14'e çıktığı zamanlar 20 lerle dans eden başarı resitali öbgzk de vardı, yani aman aman bi başarı değil. Üstelik karşısında totel ağırşıkta ki feriha ve hde olmasına rağmen. :)

Onun 14'e çıktığı zamanlar 20 lerle dans eden başarı resitali öbgzk de vardı, yani aman aman bi başarı değil. Üstelik karşısında totel ağırşıkta ki feriha ve hde olmasına rağmen. :)
panpa saydım öbgz kaç kez total olmuş burada yazmayayım vadiciler görür falan :A
nryse afk senaryo total olsa da ab reytingleri daha yüksek bir diziydi :) ayrıca mesela şu an aramızda kalsın vadiden daha ab bir dizi ama vadi totalin uçukluğu ile ab deki eksikliği kapıyor hde de öyleydi :)

Merakla bekliyoruz. Neden tasarımın sürüyor? Hazırlarindan al :A
sana söylemem .ss bloğumda totallik istemiyorum çünkü

niye? fettan harbiyeli dizisini kaptırdınız show a, orda niye esip gürlemedin o dizide üç beş bişeyler alıyordu lale soğanından daha iyiydi reytingi?:)

Biz kaptırmadık Show Tv'ye diziyi bir kere. Zaten Koliba Film her şeyi önceden düşünmüştü ve bunu da gerçekleştirdi sonunda diziyi Show Tv'ye vererek. :)

panpa saydım öbgz kaç kez total olmuş burada yazmayayım vadiciler görür falan :A
nryse afk senaryo total olsa da ab reytingleri daha yüksek bir diziydi :) ayrıca mesela şu an aramızda kalsın vadiden daha ab bir dizi ama vadi totalin uçukluğu ile ab deki eksikliği kapıyor hde de öyleydi :)

sana söylemem .ss bloğumda totallik istemiyorum çünkü
Açıkla , bende açıklarım my'yi öyle 2 filan değilmiş:A
Sonuç olarak ab si farkla düşüktü. Ferihanın da aman aman bi rakamı yoktu. :)