16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

emre gibi sende totalleşme yolunda diyosun O ses 14'den 10'a düştü :bağır:
Totalleşmek demek totalin ab'ye göre daha fazla olması demek. Karadayı'nın totali yükselişte ab'si düşüşte. Bu totalleştiği anlamına gelir. :A O Ses örneğini niye verdin anlayamadım? (b) O Ses düştü tamam ama ab'si hala totaline göre çok daha baskın. :)

Normalde abcilere laf atiyosun karadayi totalde osesi gecince karadayi total dizisi oldu diye dalga geciyosun

Kaç kere söyledim görmemişsim sanırım; herkes işine gelen grubu önemsiyor, ben de artık öyle yapacağım dedim. :):)

TNS'de tam bunu istiyor,öpüşmeli kızlı-erkekli dizileri sevmiyor.
Çünkü iktidar istemiyor,türkiye'de değişmeyen ne kaldıki zaten değişen denek yapısının göstergesi bu.
Sizin kışkırtıcı mesajlarınızdan dolayı reyting sonuçlarına bakasım gelmiyor.
İzlemiyorsunuz karadayı'yı sırf buraya kışkırtıcı mesaj yazmaya geliyorsunuz.
Biz karagül,küçük gelin birinci olunca gelip burada tebrik ediyoruz.
Herkes burada izlemediği dizi hakkında atıp tutacaksa vay halimize
Okumadan da geçemiyorum ki gözüme çarppıyor yazınız.

Kışkırtıcı bi şey yazmadım. :):)

Ha bi de Karadayıcıların yorumlarına da bi göz at, bak neler yazmışlar O Ses hakkında. :) Taraflı olmayalım. :)

Kaç kere söyledim görmemişsim sanırım; herkes işine gelen grubu önemsiyor, ben de artık öyle yapacağım dedim. :):)

Kışkırtıcı bi şey yazmadım. :):)

Ha bi de Karadayıcıların yorumlarına da bi göz at, bak neler yazmışlar O Ses hakkında. :) Taraflı olmayalım. :)
Herkesi aynı kefeye koyma,burada izlediğimiz diziler hakkında reyting sonuçları bölümünde yorumlara bakıyoruz,insanların izlemediği dizi hakkında atıp tutmaları hoş değil.ben şahsen izlemediğim başarılı olan diziler hakkında yorum yapmıyorum tebrik ediyorum.

Herkesi aynı kefeye koyma,burada izlediğimiz diziler hakkında reyting sonuçları bölümünde yorumlara bakıyoruz,insanların izlemediği dizi hakkında atıp tutmaları hoş değil.ben şahsen izlemediğim başarılı olan diziler hakkında yorum yapmıyorum tebrik ediyorum.

Karadayıcılar O Ses'i izlemeden atıp tutarken onlara da tepki göstersen keşke. :):)

Şunu da ekleyeyim: Ben karadayı hakkında atıp tutmadım.

Yorumumu iyi okursan sadece Karadayı'nın reytingini yorumlayıp totalleştiğini yazmışım. :):) Karadayı kötü falan yazmamışım. :)

Hala taraflı konuşuyorsun. :)

Karadayıcılar O Ses'i izlemeden atıp tutarken onlara da tepki göstersen keşke. :):)

Şunu da ekleyeyim: Ben karadayı hakkında atıp tutmadım.

Yorumumu iyi okursan sadece Karadayı'nın reytingini yorumlayıp totalleştiğini yazmışım. :):) Karadayı kötü falan yazmamışım. :)

Hala taraflı konuşuyorsun. :)
Benmiyim taraflı konuşan senmisin,2 hafta önce ab'si daha yüksekti Karadayı'nın 2 haftadamı total dizisi oldu.

Benmiyim taraflı konuşan senmisin,2 hafta önce ab'si daha yüksekti Karadayı'nın 2 haftadamı total dizisi oldu.

1.si Karadayı'nın birçok bölümünün totali daha yüksek çıktı.

2.si Yine mesajlarımı yanlış yorumluyorsun. :) Karadayı daima total dizisidir gibi bir ifade kullanmadım. :) Karadayı gittikçe totalleşiyor bundan dolayı diğer total dizileriyle kıyaslayabiliriz demişim. :) Tabi bütün total dizilerine çamur atanlar buna ne der bilemiyorum. :):)

Haha. :F Karadayı Acun'u geçince yine başlamışlar. :F He de geçin Karadayı'cılar. :)) :))

Karadayı zirvede helal olsun büyük tebrikler.

Acun'da Karadayı'nın arkasında yer almış TOTAL'de AB'de zirve yapmış tebrikler.

Beni Böyle Sev çok çok iyi gitmiş TRT'ye göre tebrikler.

Show TV Pazartesi'ye Pis Yedili'yi koymalıydı boşluk var çünkü günü Erhan'ım idare etmiş tebrikler.

Kayıp harika gitmiş kendine göre tebrikler ama dün biraz durağandı.

Ve de Show TV'de ki Hayata Dokunmak Lazım çok iyi gitmiş AB'de tebrikler.

Şu Star TV Ana Haber ne güzel Boşluktan yararlanıyor.

1.si Karadayı'nın birçok bölümünün totali daha yüksek çıktı.

2.si Yine mesajlarımı yanlış yorumluyorsun. :) Karadayı daima total dizisidir gibi bir ifade kullanmadım. :) Karadayı gittikçe totalleşiyor bundan dolayı diğer total dizileriyle kıyaslayabiliriz demişim. :) Tabi bütün total dizilerine çamur atanlar buna ne der bilemiyorum. :):)
Beni ençok kızdıran da bu oldu zaten,küçük gelinle kıyaslaman el insaf başkada bir şey demiyorum.

Ama her Karadayı Acun'u geçince aynı muhabbet yeter yahu. :)))))

Ben izledim evvelden pek beğenmedik. :)

Aynen.
Yok ya, dün reklam arasinda bir iki sahneye denk geldim gülmüstüm :D Romantik Komedi 1'ide izledim, belki ondan izlemek istiyorum bilemedim simdi :D

Totalleşmek demek totalin ab'ye göre daha fazla olması demek. Karadayı'nın totali yükselişte ab'si düşüşte. Bu totalleştiği anlamına gelir. :A O Ses örneğini niye verdin anlayamadım? (b) O Ses düştü tamam ama ab'si hala totaline göre çok daha baskın. :)
Baskın ama Ab'si 14'ten 10'a düştü bu ne anlam ifade ediyo sence :noworry:

tabisi de .ss yoksa pompy e söylerm sana gönderme yapar :bağır:
Valla almam söyle yapsın bir gönderme :T:

Baskın ama Ab'si 14'ten 10'a düştü bu ne anlam ifade ediyo sence :noworry:

Valla almam söyle yapsın bir gönderme :T:
O Ses düellolarda zaten düşüyor ki. O düşüşü herkes bekliyordu. :) Ama konumuz totalleşme olduğu için Karadayı total, O Ses ab yapımı açık ve net. :A

O Ses düellolarda zaten düşüyor ki. O düşüşü herkes bekliyordu. :) Ama konumuz totalleşme olduğu için Karadayı total, O Ses ab yapımı açık ve net. :A
O Ses'in zaten Ab'si kuvvetli ona bişey demiyorum Karadayı 2 gruptada güçlü zayıf değil bunu anlatamıyorum size hemen başlıyosunuz Karadayı totalleşiyor bunu anlamak istemiyorsunuz:T:

ben biraz farklı konulara değineyim :)
küçük kıyamet tahmin ettiğim gibi pazartesi daha iyi gidiyor. Biraz daha yükselir gibi. Kanal ortalamasına göre fena sayılmaz.
15KUCUK KIYAMETSAMANYOLU TV16.12.201322:02:0423:11:223,738,7242,79

Bir de trt 'deki Gönül Hırsızı bence yanlış gün ve saat sebebiyle ilk 100 'e bile girememiş. Aslında o kadar da fena dizi değil .