16 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Allah ın sevdiği kuluymuşum daha dün x şahsiyet o ses ab de 13 alıyor diye hava atıyordu bugün hop 10a düşmüş kalbim temiz işte :A

neuyse karadayının totalleşmesi hızlanmış artık şaşırmıyorum medcezirin de ab-total farkı azaldı ay yapım garanti işleri bırakmalı bundan sonraki projelerinde yoksa total dizileri olacak tüm dizileri

kmoi çok iyi gitmiş

kayıp ab de sıralama olarak iyi pt 2 de devam eder büyük ihitmal x factor un pazartesi oalcağını düşünüyorum o ses de bitiyi

aşk kötü gitmiş neyse ki bitiyor

bbs trt için iyi gidiyor

zahide fena gitmiyormuşl rakiplerini düşününce

as tekrardan 5 i geçmiş

romantik komedi beklentileri karşılamamış

noldu aldınmı havanı?:)

helal olsun primcan emrenin lafını tıkadın emreye ya bu yeterli olur onun için:) bundan sonra ikide bir seni konulara çağırmaz :))

hanı çağırsada sorun yok ta yani niye rahatsız ediyor seni taa buralara kadar yoruyor ona kafam bozuldu:))
dimi ya bizim seviyeli ilişkimizi anlamıyor bir türlü asla kısıtlama kıskançlık olamaz sen baka bakabildiğin kadar kur hayalini kurabildiğin kadar benide yormasın bir daha :T: :)

KARADAYI'm çok iyi çok iyi gitmiş ama o ölüme bu oranlari alması en güzel bölümlerinde berbat reytingler alması TNS'nin adaletsizliğini gösteriyor:T:

Acun özellikle AB'de bayaa bayaa düşmüş:X gülsem mi üzülsem mi bilemedim😕

Diğerleri takılmış kendi kafalarina göre:)
kim öldü ben dün izleyemedim :(

Pazartesi Verileri Güncellendi.

-O Ses yine a/b grubunu kaptırmadı.

-Karadayı gittikçe totalleşiyor.

TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 10,51
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,22

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 5 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,24
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,03

O Ses Türkiye 13 kere 1. olmuş.
Karadayı hiç
1. olmamış.

Dün Karadıyı O ses`le farkı baya azaltır demiştim 😉 çünkü O ses`de dün güçlü sesler yoktu ve düşeceği malumdu

Karadayı totalde iyice yükselerek O Ses'le arasındaki farkı açmış ama ab'de düşmüş. :) Totalleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor dizi. :)

O Ses düelloların sıkıcılığı yüzünden sert bir düşüş yaşamış ama ab'de zirveyi kaptırmamış en azından. :)

Kayıp ab'de 3'ü geçmiş. :Z

A.Ş.K. çok kötü. :( Zaten bitiyor. :(

Beni Böyle Sev ab'de iyi gitmiş. :)

Rıza baba farkını ortaya koymuş yine. :oley:

K.M.O.İ iyi gitmiş. :)

Beni Böyle Sev 4`ü geçerek çok başarılı gitmiş :Z

A.Ş.K. 4.5 alıyordu şimdi 3`ü geçemiyor :bağır:en azından böyle düşmeden final`ini daha erken yapmalıydı :T:

Pazartesi Verileri Güncellendi.

-O Ses yine a/b grubunu kaptırmadı.

-Karadayı gittikçe totalleşiyor.

TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 10,51
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,22

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 5 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,24
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,03

O Ses Türkiye 13 kere 1. olmuş.
Karadayı hiç
1. olmamış.
Normalde abcilere laf atiyosun karadayi totalde osesi gecince karadayi total dizisi oldu diye dalga geciyosun

Karadayı totalde iyice yükselerek O Ses'le arasındaki farkı açmış ama ab'de düşmüş. :) Totalleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor dizi. :)

O Ses düelloların sıkıcılığı yüzünden sert bir düşüş yaşamış ama ab'de zirveyi kaptırmamış en azından. :)

Kayıp ab'de 3'ü geçmiş. :Z

A.Ş.K. çok kötü. :( Zaten bitiyor. :(

Beni Böyle Sev ab'de iyi gitmiş. :)

Rıza baba farkını ortaya koymuş yine. :oley:

K.M.O.İ iyi gitmiş. :)
emre gibi sende totalleşme yolunda diyosun O ses 14'den 10'a düştü :bağır:

Karadayı totalleşse ne olacak onu anlamıyorum iki grupta çift haneli rakam alıyor demek ki iki gruba da hitap ediyor. Yalnız farkında mısınız bilmiyorum ama düşen AB reytinglerini her hafta üstüne kata kata Beni Böyle Sev topluyor. :)

Karadayı totalleşse ne olacak onu anlamıyorum iki grupta çift haneli rakam alıyor demek ki iki gruba da hitap ediyor. Yalnız farkında mısınız bilmiyorum ama düşen AB reytinglerini her hafta üstüne kata kata Beni Böyle Sev topluyor. :)

Beni Böyle Sev hak ettigi icin yükseliyor :) Baska güne alinsa banko izlerim :D

o ses türkiyenin fragmanında tuğçe gendigelen esra falan vardı akşam çıkmadılar demek ki bugün çıkacaklar reytinglere gelirsek total 9.17 reytinge ab 10.26ya düşmüş normal akşam çok iyi sesler yoktu 1-2 haricinde
karadayı yine çok iyi gitmiş dizi total 11.71 alarak zirvede yer almış abde 10.18e düşmüş ama çok iyi
beni böyle seve tebrikler dizi trt1de ama total 2.85 ab 4.13 almış

o ses türkiyenin fragmanında tuğçe gendigelen esra falan vardı akşam çıkmadılar demek ki bugün çıkacaklar reytinglere gelirsek total 9.17 reytinge ab 10.26ya düşmüş normal akşam çok iyi sesler yoktu 1-2 haricinde
karadayı yine çok iyi gitmiş dizi total 11.71 alarak zirvede yer almış abde 10.18e düşmüş ama çok iyi
beni böyle seve tebrikler dizi trt1de ama total 2.85 ab 4.13 almış
Ab oranlarını daha da yükseltecek inşallah Beni Böyle Sev. Çünkü senaryosu farklılaştı iyice çok güzelleşti. Haftaya 4,50 alacak inşallah. :)

Karadayı'yı artık Küçük Gelin, Şefkat Tepe, Karagül'le değerlendirmek gerekir.

Sonuçta Karagül total dizisi diye bağırıyorlar Karadayı da farklı değil. :)
TNS'de tam bunu istiyor,öpüşmeli kızlı-erkekli dizileri sevmiyor.
Çünkü iktidar istemiyor,türkiye'de değişmeyen ne kaldıki zaten değişen denek yapısının göstergesi bu.
Sizin kışkırtıcı mesajlarınızdan dolayı reyting sonuçlarına bakasım gelmiyor.
İzlemiyorsunuz karadayı'yı sırf buraya kışkırtıcı mesaj yazmaya geliyorsunuz.
Biz karagül,küçük gelin birinci olunca gelip burada tebrik ediyoruz.
Herkes burada izlemediği dizi hakkında atıp tutacaksa vay halimize
Okumadan da geçemiyorum ki gözüme çarppıyor yazınız.