Karadayı 51.Bölüm Fragmanı

orada problem yok Turgut'un vurulacağı Allah'ın emride mahir ceza evine girip Feride'de sinanla evlenirmi.?

yakında bir bebek geliyor?

senaryoda bebege göre şekillenecek .. mahirle feride birlikte olmuşlardı genelde bizim senaryolarda tek gecelik birliktelik bebek çıkartır ortaya :)

gerçek hayatta bu oran çok düşük sanırım:)

yakında bir bebek geliyor?

senaryoda bebege göre şekillenecek .. mahirle feride birlikte olmuşlardı genelde bizim senaryolarda tek gecelik birliktelik bebek çıkartır ortaya :)

gerçek hayatta bu oran çok düşük sanırım:)
bu dizide mi klişeye bağlanacak yapma ya!

oha fragman nasıl çıktı bölüm yeni bitmedi mi vay be biz 2 gün sonraki bölümün fragmanını bekliyoruz hala ah pana ah mahir hayatta vurmaz turgutu şaşırtmaca yapmışlar :D

bence büyük ihtimal bebek olayı ortaya çıkacaktır senaryo sıkıntısı çekmezlerde başka mecralara doğru hikaye kayarsa bilemem ama sinanla feridenin birlikteliğine en büyük engel bu bebek olur gibi?
hikaye şu olucak galiba hatırla sevgilide Yasemin'in Ahmet'ten çocuğu vardı ama okan yalabıyık'la evliydi
daha sonra birlikte oluyorlar falan dram baya acıklıydı.

hikaye şu olucak galiba hatırla sevgilide Yasemin'in Ahmet'ten çocuğu vardı ama okan yalabıyık'la evliydi
daha sonra boşanıyorlar falan dram baya acıklıydı.

aynen gidişat öyle gibi :)

ben nejdetin villasına kavuşması taraftarıyım turgutu nejdet yakalasaydı keşke:)

aynen gidişat öyle gibi :)

ben nejdetin villasına kavuşması taraftarıyım turgutu nejdet yakalasaydı keşke:)

Mehmet saim bey kalp krizi geçirsede kurtulsak,feride babasının katil silah kaçakçısı olduğunu öğrenince neyapıcak bakalım.
Kendi elleriyle nasıl ipe götürecek.

oha fragman nasıl çıktı bölüm yeni bitmedi mi vay be biz 2 gün sonraki bölümün fragmanını bekliyoruz hala ah pana ah mahir hayatta vurmaz turgutu şaşırtmaca yapmışlar :D
pana cuma yayınlanacak ben onu çok sevdim'in fragmanını yayınladı vadiyi yayınlamadı çok kızgınım onlara

turgut'a gelince vurulacağını ikinci sezonun fragmanında göstermişlerdi zaten.

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06