- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Turgut dizinin başlarında mahire ampul taktırıp parmak izini almıştı,onu bu bölümde kullanırmı acaba hapise göndermek için.Olabilir![]()
Turgut dizinin başlarında mahire ampul taktırıp parmak izini almıştı,onu bu bölümde kullanırmı acaba hapise göndermek için.Olabilir![]()
Turgut dizinin başlarında mahire ampul taktırıp parmak izini almıştı,onu bu bölümde kullanırmı acaba hapise göndermek için.
Hani adliyede Mahir'in parmak izini almak için ampul taktırmıştı,birde mahir Turgut'un evine girmişti Turgut mahirin masada bıraktığı parmak izinide almıştı.Ne Ampulü? Hatirlayamadim simdi![]()
Hani adliyede Mahir'in parmak izini almak için ampul taktırmıştı,birde mahir Turgut'un evine girmişti Turgut mahirin masada bıraktığı parmak izinide almıştı.
Icimden simdi tüm bölümleri izlemek geldi![]()
22:30'dan sonra izle!
Turgut parmak izini kullanmadı,senaristlerin aklına gelirse buradan ekmek çıkar.Bence bunu coktan unuttular Abi. Hem burada zaten Salih Ipek kim diye parmak izi almak icin ugrasiyordu Turgut.
Turgut parmak izini kullanmadı,senaristlerin aklına gelirse buradan ekmek çıkar.
Mehmet saim beyinde amacı bu değilmi Mahir'i içeri attırıp sinan'la Feride'nin evlenmesini sağlamak.Burayi okuyorlarsa cikar belki![]()
Mehmet saim beyinde amacı bu değilmi Mahir'i içeri attırıp sinan'la Feride'nin evlenmesini sağlamak.
Orası benimde geçen aklıma geldi ama ilk sezonda yatmişlardiyakında bir bebek geliyor?
senaryoda bebege göre şekillenecek .. mahirle feride birlikte olmuşlardı genelde bizim senaryolarda tek gecelik birliktelik bebek çıkartır ortaya
gerçek hayatta bu oran çok düşük sanırım![]()
evet Sapanca'da.Orası benimde geçen aklıma geldi ama ilk sezonda yatmişlardiYatmamişlarmıydı
bi ara baya ateşli öpüşüyorlardi
![]()
Mahir&Feride" li fragman bekliyorum.Fragman çok güzel de EylülMeselesi'ni dizi sandım. Hemde şu star'da başlayacak olanı![]()
Feride kanı yerde görüyor acaba yakalanır mıMahir&Feride" li fragman bekliyorum.
Mahir'e içim parçalandı çok üzüldüm.
Necdet vurmuş olabilir Turgut'u ama hertürlü suç Mahir'in üstüne kalacak gibi görünüyor.Feride kanı yerde görüyor acaba yakalanır mıyada yakalandı mı? Sofra başinda mutlu olduklarina göre
bişey olmadı heralde. Yada Mahr yakaladiği iççin polise yardımcı oldu gibisnden bişeylerden kurtulması gerek
![]()
Olabilir Mahirle Turgut konuşuyorlar ilk fragmanda. Nazif Baba için sevin onun sahneleri arttiğinda dizi tam bi AB havası alıyorNecdet vurmuş olabilir Turgut'u ama hertürlü suç Mahir'in üstüne kalacak gibi görünüyor.
Fragmanda nazif baba için sevinmelimiyim,mahir için üzülmelimiyim bilemedim ikilimde kaldım.