Karadayı 51.Bölüm Fragmanı

yakında bir bebek geliyor?

senaryoda bebege göre şekillenecek .. mahirle feride birlikte olmuşlardı genelde bizim senaryolarda tek gecelik birliktelik bebek çıkartır ortaya :)

gerçek hayatta bu oran çok düşük sanırım:)
Orası benimde geçen aklıma geldi ama ilk sezonda yatmişlardi(b) Yatmamişlarmıydı(b) bi ara baya ateşli öpüşüyorlardi:X

Fragman çok güzel de EylülMeselesi'ni dizi sandım. Hemde şu star'da başlayacak olanı:X

Mahir&Feride" li fragman bekliyorum.
Mahir'e içim parçalandı çok üzüldüm.
Feride kanı yerde görüyor acaba yakalanır mı(b) yada yakalandı mı? Sofra başinda mutlu olduklarina göre(b) bişey olmadı heralde. Yada Mahr yakaladiği iççin polise yardımcı oldu gibisnden bişeylerden kurtulması gerek(b)

Feride kanı yerde görüyor acaba yakalanır mı(b) yada yakalandı mı? Sofra başinda mutlu olduklarina göre(b) bişey olmadı heralde. Yada Mahr yakaladiği iççin polise yardımcı oldu gibisnden bişeylerden kurtulması gerek(b)
Necdet vurmuş olabilir Turgut'u ama hertürlü suç Mahir'in üstüne kalacak gibi görünüyor.

Fragmanda nazif baba için sevinmelimiyim,mahir için üzülmelimiyim bilemedim ikilimde kaldım.

Necdet vurmuş olabilir Turgut'u ama hertürlü suç Mahir'in üstüne kalacak gibi görünüyor.

Fragmanda nazif baba için sevinmelimiyim,mahir için üzülmelimiyim bilemedim ikilimde kaldım.
Olabilir Mahirle Turgut konuşuyorlar ilk fragmanda. Nazif Baba için sevin onun sahneleri arttiğinda dizi tam bi AB havası alıyor:X

Feridem nasil agliyor ödü kopmus gibi mahirin oldugunu zannediyor heralde vurulanin.