Karadayı 51.Bölüm Fragmanı

Orası benimde geçen aklıma geldi ama ilk sezonda yatmişlardi(b) Yatmamişlarmıydı(b) bi ara baya ateşli öpüşüyorlardi:X

yanyana kardeş kardeş uyumuşlardı geçen sezon yani temas yoktu koklaşma vardı:))

bu sene işi geliştirip kucaklaşma ve sevüşme aşamasından geçtiler sabah uyandıklarında birinin bacağı diğerinin omzundaydı orda noldu tam anlamadım ama bence o iş tamamdır:)

yanyana kardeş kardeş uyumuşlardı geçen sezon yani temas yoktu koklaşma vardı:))

bu sene işi geliştirip kucaklaşma ve sevüşme aşamasından geçtiler sabah uyandıklarında birinin bacağı diğerinin omzundaydı orda noldu tam anlamadım ama bence o iş tamamdır:)
İyi o zaman küçük Nazif artık bozmuştu, küçük Mahir yada küçük Feride görürük:X

ikinci fragman süper olmuş @sürgünüm

fragmana aylinim karışmış dahada güzelleşmiş:)
valla ilk baştan bende şaşırdım ama aylini görüncede sevinmedim değil:)

Sapanca'da kızı belinden tutup yatağa atmışlığı yokmu benmi kafamda devamını canlandırmışım:)

valla ilk baştan bende şaşırdım ama aylini görüncede sevinmedim değil:)

Sapanca'da kızı belinden tutup yatağa atmışlığı yokmu benmi kafamda devamını canlandırmışım:)

yanlışın var kesinlikle mahirle feride geçen sezon koklaşmadan öteye gitmediler:)

öpüşmeleri bile birbuçuk sezon sonra gerçekleşti daha önce hep alnından öpüyordu :)

yanlışın var kesinlikle mahirle feride geçen sezon koklaşmadan öteye gitmediler:)

öpüşmeleri bile birbuçuk sezon sonra gerçekleşti daha önce hep alnından öpüyordu :)
Öpüştükleri sahneyi hatırlıyorum ama tam icraata geçtiler mi hatırlayamadım ben de:X

Öpüştükleri sahneyi hatırlıyorum ama tam icraata geçtiler mi hatırlayamadım ben de:X

google a yazsam şimdi mahir ilk kez ferideyi ne zaman şaptı diye acaba doğru sahneyi gösterirlermi ?:))

google herşeye lazım bu tarz sorularada cevap vermeli, ama şimdi eminim bir sürü saçma sonuç çıkacak aradığımı bulamayacağım :)

google a yazsam şimdi mahir ilk kez ferideyi ne zaman şaptı diye acaba doğru sahneyi gösterirlermi ?:))

google herşeye lazım bu tarz sorularada cevap vermeli, ama şimdi eminim bir sürü saçma sonuç çıkacak aradığımı bulamayacağım :)
Olan olmuş :X 3.20'ye gel:)

Sen bunu mu diyordun yoksa @destere???

Doğru cevap: Mahir'in Feride'yi kaçırdığı bölüm.

demin açılmayan videolar şimdi açıldı ilginç?

@Forumdash 3.20 dede bunlar işi pişiriyor:))

ben oralarda aytendemi kalmışım

5x5 eşittir titrek ayten
iki kere iki eşittir titrek ayten:))

Sen @xemrexxx 'e cevap yetiştiriyor olmalısın.

olamaz ben öyle sahnelerde kimseyle tek kelime yapmam tam konsantre olurum olaya:))

demin açılmayan videolar şimdi açıldı ilginç?

@Forumdash 3.20 dede bunlar işi pişiriyor:))

ben oralarda aytendemi kalmışım

5x5 eşittir titrek ayten
iki kere iki eşittir titrek ayten:))

olamaz ben öyle sahnelerde kimseyle tek kelime yapmam tam konsantre olurum olaya:))
Karadayı'nın senaryosuda gündeme tam oturuyor,Rüşvet alan silah kaçıran bakan ve onun destekçisi savcı.

Karadayı'nın senaryosuda gündeme tam oturuyor,Rüşvet alan silah kaçıran bakan ve onun destekçisi savcı.

tamda onu diyecektim:))

sanki geçmişten geleceği görüyorlar her tür pislik var ve feridenin babasıda bakan tüm pisliklerin içinde şimdiki bakanlar gibi

ama en azından dizide bakan kızı temiz ve dürüst,, şimdiki veletler gibi kulakla yarışan boynuzlardan değil:))