ben nickiyle uyumlu olsun dedim ikisi de f ile başlıyor😱 Sen mi tahmin ettin. Ben de Okan demiştim.![]()
ben nickiyle uyumlu olsun dedim ikisi de f ile başlıyor😱 Sen mi tahmin ettin. Ben de Okan demiştim.![]()
ff karadayı fan page saldırıya geçer diye korkuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 25841
mesela bir örnek tarihler 6 aralık 20133.sıradaki my 4.sıradaki fgsn
akşam faruk un açacağı konudaki duruma göre örnekler çoğaltılabilir
![]()
6 aralık 2013 bnmkinin tarihi .ssYok bu akşam açamamMüsait değilim hem de grafiksel olarak verilmemiş. Rakamlar share ve izlenme oranlari her 2 gruptada çift rakamlarda. (her 3 dizi içinde) Ama dünkü araştirmadan biraz bilgi vereyim.
KARADAYI 6 Mayıs'ta başlamiş. FSGN benim baktiğim sitede MY'yi bile geçiyor. Aynı saatte yayınlanıyorlarmiş. KARADAYI vs MY yapıyoruz ama 2'side aynı kanalda KARADAYI akşam 10'da MY akşam 21'de başlıyormuşFatmagülde 21'de başlıyormuş. Senin verdiğin bu reytingde muhtemelen FSGN yeni başlıyor MY Eylül 2012'de başlamiş
KARADAYI Temmuz ayına kadar filan etmiş ve giderek reytingide artmiş. (aynı bizim ülkemizdeki gibi) 2.sezonu 2014 yılında yine aynı aylarda verilecekmiş. MY hala devam ediyor ama reytingleri düşmüş haberin olsun xemre
Bu arada fan abartması denilen KARADAYI Yunanistan, Balkanlar, Arap ülkelerinde yayınlanırken OBGZ denilen dizi sadece Balkan ülkeleri 5-6 tanecik ülkede yayınlanıyor 😉 @destere @Yakamoz-Asi @sürgünüm
Bu arada Kızım Nerede dizisi Yunanistan'da başlayacakmiş isteyen konusu açsin@xBUGRAx @Fks-14 @Yakamoz-Asi
ATV Genel müdürü Adem Gürses'in açıklamalarına görede Karadayı yurt dışına satılan en pahallı diziymiş.Yok bu akşam açamamMüsait değilim hem de grafiksel olarak verilmemiş. Rakamlar share ve izlenme oranlari her 2 gruptada çift rakamlarda. (her 3 dizi içinde) Ama dünkü araştirmadan biraz bilgi vereyim.
KARADAYI 6 Mayıs'ta başlamiş. FSGN benim baktiğim sitede MY'yi bile geçiyor. Aynı saatte yayınlanıyorlarmiş. KARADAYI vs MY yapıyoruz ama 2'side aynı kanalda KARADAYI akşam 10'da MY akşam 21'de başlıyormuşFatmagülde 21'de başlıyormuş. Senin verdiğin bu reytingde muhtemelen FSGN yeni başlıyor MY Eylül 2012'de başlamiş
KARADAYI Temmuz ayına kadar filan etmiş ve giderek reytingide artmiş. (aynı bizim ülkemizdeki gibi) 2.sezonu 2014 yılında yine aynı aylarda verilecekmiş. MY hala devam ediyor ama reytingleri düşmüş haberin olsun xemre
Bu arada fan abartması denilen KARADAYI Yunanistan, Balkanlar, Arap ülkelerinde yayınlanırken OBGZ denilen dizi sadece Balkan ülkeleri 5-6 tanecik ülkede yayınlanıyor 😉 @destere @Yakamoz-Asi @sürgünüm
Bu arada Kızım Nerede dizisi Yunanistan'da başlayacakmiş isteyen konusu açsin@xBUGRAx @Fks-14 @Yakamoz-Asi
atv dizilerini ayrı sattığı için kendi dizileri içinde satılan en pahalısı olmuşturATV Genel müdürü Adem Gürses'in açıklamalarına görede Karadayı yurt dışına satılan en pahallı diziymiş.
hayır.yurt dışına satılan diziler içerisinde en pahallısıymış.atv dizilerini ayrı sattığı için kendi dizileri içinde satılan en pahalısı olmuştur![]()
Viki'de arap ülkeleri yazmıyor. Arap ülkelerini yazmak ayıp mı??? Bütün dizilerin hangi ülkede nerede hangi kanalda yayınladıklari yazıyor OBGZ 5-6 tane filan😕6 aralık 2013 bnmkinin tarihi .ss
renkli kısım ayıptır kardeşim laf atıcam diye komik duruma düşmeyin reyting tablosunu bile koyduk arap ülkelerinden
fgsn nin my yi geçtiği olmuş evet ben de gördüm zaten fgsn nin finale doğru bölümlerden sonra olmuş olay fgsn final yaptı büyük ihtimal anladığım 6 aralıkta![]()
cık o kısma listeyi görmeden kimse inanmazyok hayır,yurt dışına satılan diziler içerisinde en pahallısıymış.
vikiyi lise hocaları bile kaynak oalrak kabul etmiyorViki'de arap ülkeleri yazmıyor. Arap ülkelerini yazmak ayıp mı??? Bütün dizilerin hangi ülkede nerede hangi kanalda yayınladıklari yazıyor OBGZ 5-6 tane filan😕
http://tr.wikipedia.org/wiki/Öyle_Bir_Geçer_Zaman_ki arap olarak Afgan var![]()
Ezel mesela 47 ülkede 150 milyon kişi tarafından izleniyormuş.cık o kısma listeyi görmeden kimse inanmaz![]()
olabilir panpa izlenmesi doğalEzel mesela 47 ülkede 150 milyon kişi tarafından izleniyormuş.
Kenan imirzalıoğlu farkı tabi.
olabilir panpa izlenmesi doğal'dan sonrasını okumadım.olabilir panpa izlenmesi doğaldaha fazlasına ulaşanlar var
![]()
Senin kaynaklarinin yarısı zaten viki değil mivikiyi lise hocaları bile kaynak oalrak kabul etmiyor![]()
Doğrudur Qatar tv'de ilk yayınlanan türk dizisiymişATV Genel müdürü Adem Gürses'in açıklamalarına görede Karadayı yurt dışına satılan en pahallı diziymiş.
araştır bul reyting tablolarında yer alıyorsa yayınlanıyordur herhaldeSenin kaynaklarinin yarısı zaten viki değil miO zaman sen göster hangi ülkelerde yayınlanıyor bilelim
![]()
gerçekler panpaolabilir panpa izlenmesi doğal'dan sonrasını okumadım.![]()
Vietnam ve latin Amerika ülkelerinde de izleniyormuş daha ne olsun.Senin kaynaklarinin yarısı zaten viki değil miO zaman sen göster hangi ülkelerde yayınlanıyor bilelim
Doğrudur Qatar tv'de ilk yayınlanan türk dizisiymiş![]()
Dün gece araştirdim zatenaraştır bul reyting tablolarında yer alıyorsa yayınlanıyordur herhalde![]()
öyle bişi olamz ölçen şirketin sitesinden aldımDün gece araştirdim zatenSenin arap ülkelerinden paylaştiğin reyting (obgz) ne biliyon Afgan reytingi
![]()
(kırmızı yer) Öyle saçmalık mı olur??? Ankette yer alıyor diye kanalda da mı yayınlanacak?öyle bişi olamz ölçen şirketin sitesinden aldımbae ye ait
ayrıca öbgz mbc nin anketinde de vardı demek ki onalr da yayınlıyor
![]()
yayınladığı diizler içinde en iyisini seçiyorlar .ss(kırmızı yer) Öyle saçmalık mı olur??? Ankette yer alıyor diye kanalda da mı yayınlanacak?Ne biliyorsun adamlar belki seyirci nabzı yoklamak için koydu?