Karadayı Yunanistan'da Manşetleri Süslüyor

aga sen biliyormusun karadayımı daha çok izleniyor yoksa muhteşem yüzyılmı Yunanistan'da
Emre'ye sorsam kesin muhteşem yüzyıl der.
Yunan reytingleri ingilizce filan bi ara araştirdim ama bulamadım. @xemrexxx 'in kaynaklari genelde face oluyor. Fake bi hesap açıp yunanlılara sormak gerek:X

helal olsun araplara bizdekinden daha tok bir ses fragmanı delik deşik ediyor:))

bu arada emreye fancık dedin?:)))

o gün fancıkla ilgili bir sohbetimiz vardıda o aklıma geldi fancıklığın sonu pek parlak değildir:)
ahahah hatırlayacağini biliyordum :F:F

araplara sorulacak bişey varsa ben sorarım arap arkadaşlar var fake hesabımda :D vadiyle ilgili konuşuyoruz I like kurtlar vadisi I love you murad alemdar diyolar :D

araplara sorulacak bişey varsa ben sorarım arap arkadaşlar var fake hesabımda :D vadiyle ilgili konuşuyoruz I like kurtlar vadisi I love you murad alemdar diyolar :D

hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede bulur hesabı?:)

hiç numunelikte olsa hürrem sevene bergüzar sevene halit ergenç seven araba rastlamazmı insan :))

hiç numunelikte olsa hürrem sevene bergüzar sevene halit ergenç seven araba rastlamazmı insan :))
benim ilgi alanıma vadici araplar giriyo onlar beni ekliyo ben onları gerisi beni bağlamaz da ilgilendirmez de :D

benimde livejasmin'de para harcadığım bir yunanlı hatun var ona sorayım bari karadayının reytinglerini.

benim ilgi alanıma vadici araplar giriyo onlar beni ekliyo ben onları gerisi beni bağlamaz da ilgilendirmez de :D
aga düşününce mantıklı yöntemmiş,biz niye akıl edememişiz bunu.

benimde livejasmin'de para harcadığım bir yunanlı hatun var ona sorayım bari karadayının reytinglerini.

bencede sor , demekki karşı tarafa yönlendirici sorular sorulmalıki, sevdiğimiz diziyi sevene rastlayalım :))
yoksa tesadüf eseri kimseyle aynı kafa yapısında olacağımız yok:)

aga düşününce mantıklı yöntemmiş,biz niye akıl edememişiz bunu.
valla aga bende onların dilinden anlamıyorum pek konuşamıyorum ama ekliyorum araplar vadi manyağı resmen :d

İşte Karaday-ı Fark-ı Yunanistanı fethetmiş Karadayı heryerde izleniyor yıkıp geçiyor ortalığı :A Bildirim gelmedi buarada @Forumdash (b)

İşte Karaday-ı Fark-ı Yunanistanı fethetmiş Karadayı heryerde izleniyor yıkıp geçiyor ortalığı :A Bildirim gelmedi buarada @Forumdash (b)
her yerde derken error error karadayı önce yurtdışında intikam ı geçsin sonra büyükler ligine gelsin bir :A
(intikam dedim bu noktada @destere sonik bir destek beklenmekte :A)

@Forumdash fancıklık bulmada üstüme yoktur az üstüne gittim hemen çıktı içindeki :F

Cok sevindim sonuçta izlemesemde Türk devlet i olunca iyi oluyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her yerde derken error error karadayı önce yurtdışında intikam ı geçsin sonra büyükler ligine gelsin bir :A
(intikam dedim bu noktada @destere sonik bir destek beklenmekte :A)

@Forumdash fancıklık bulmada üstüme yoktur az üstüne gittim hemen çıktı içindeki :F

destekliyorum emre?

yalnız intikamın başarısı karadayıyı gölgelememeli titrek aytenimin karizmasını çizmeden destekliyorum:))