evetmuhteşem yüzyıl bizimle aynı haftasında mı yayınlanıyor almeda'nın resmide var.
evetmuhteşem yüzyıl bizimle aynı haftasında mı yayınlanıyor almeda'nın resmide var.
aklınca misilleme yapiyi panpa ama naparsa yapsın gerçek değişmez my varkene diğerlerinin esamesi okunmazAynı @xemrexxx 'in konuları gibi.![]()
ben vadisel bir atak bekliyordum saldırı beklenmedik yerden geldiİlginç.![]()
Ben üşengecim senin gibi hırslı olsam burası dolar heraldebnmki ka geniş olamaz kaynakların :=)
peki Cemile'nin resmi ne oluyor orada?evetmy bazı haftalar her günyayınlaniyi reytingi iyi olduğu için yunanistanda
![]()
Ben üşengecim senin gibi hırslı olsam burası dolar heraldeki kopyala yapıştr oldugu için konuyu açtim
Haa bide Face açmam lazım o ayrı
![]()
yunanistan-bulgaristan türkiye-2 gibiler çoğu dzi orada da yayınlanıyorpeki Cemile'nin resmi ne oluyor orada?
Söz konusu Karadayı olunca saldırıya geçeriz her türlü.aklınca misilleme yapiyi panpa ama naparsa yapsın gerçek değişmez my varkene diğerlerinin esamesi okunmaz
ben vadisel bir atak bekliyordum saldırı beklenmedik yerden geldi![]()
sen de mi karadayıcı sın .ssSöz konusu Karadayı olunca saldırıya geçeriz her türlü.![]()
Allah korusun. 😱 Daha geçen hafta Yakup, sen, ben Karadayıcılara karşı savaşidik. ssyanlız arka sokaklar back streets diye çevrilmişsitenin sahibi türk herhalde
@xBUGRAx
sen de mi karadayıcı sın .ss
Allah korusun. 😱 Daha geçen hafta Yakup, sen, ben Karadayıcılara karşı savaşidik. ss
saldıracak bişi yok ki 2 ülke (türkiye-yunanistan) bu ka şeyle sümbül ağa bile başa çıkarHerkes birlik olup Dayima saldiriyor ama nafile![]()
aga sen biliyormusun karadayımı daha çok izleniyor yoksa muhteşem yüzyılmı Yunanistan'daBen üşengecim senin gibi hırslı olsam burası dolar heraldeki kopyala yapıştr oldugu için konuyu açtim
Haa bide Face açmam lazım o ayrı
![]()
saldıracak bişi yok ki 2 ülke (türkiye-yunanistan) bu ka şeyle sümbül ağa bile başa çıkar![]()
11 milyonluk yunanistanda her gün 1.8-.2.2 milyon arası kişi my izliyor karadayı yı da faruk bulsunaga sen biliyormusun karadayımı daha çok izleniyor yoksa muhteşem yüzyılmı Yunanistan'da
Emre'ye sorsam kesin muhteşem yüzyıl der.
kalmamış hali bile karadayıya yeterSümbül mü kaldi![]()
muhyeşem yüzyıl nekadar peki.11 milyonluk yunanistanda her gün 1.8-.2.2 milyon arası kişi my izliyor karadayı yı da faruk bulsun
kalmamış hali bile karadayıya yeter![]()
muhyeşem yüzyıl nekadar peki.
11 milyonluk yunanistanda her gün 1.8-.2.2 milyon arası kişi my izliyor karadayı yı da faruk bulsun
kalmamış hali bile karadayıya yeter![]()
Ah xemrexxx ahhh benide kendin gibi fancık yaptın
Bu fragman nasıl olmuş@xemrexxx
@destere @sürgünüm @Yakamoz-Asi @takas